Miks ei tohi mehelt küsida, kuhu teie suhe liigub?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Pole olemas ärevamat tunnet kui teadmatus, kuhu sinu ja silmarõõmu suhe liigub. Kui mõtled, et on viimane aeg mehelt selle kohta uurida, viska see mõte peast. Siin on neli põhjust, miks seda teha ei tohiks. 

Erinevalt naistest ei meeldi meestele asju defineerida, sest see muudab nad ärevaks. Kui avaldad kaaslasele survet ennast avada ja sulle täpselt öelda, mida ta sinu ja teie suhte osas tunneb, muudad asjad ainult hullemaks. 

1. Mehed vajavad emotsioonide mõistmiseks rohkem aega

Selleks, et aru saada, mida nad tõeliselt tahavad ja millised on nende tunded, vajavad mehed rohkem aega. Kui esitad mehele küsimuse, et kuhu teie suhe liigub, hakkab ta üle mõtlema ja satub segadusse, sest ta ei ole oma emotsioonidega veel jõudnud tegeleda. Kõige hullem, mis võib juhtuda? Ta jõuab järeldusele, et ta ei ole veel valmis pühenduma, sest ta ei ole jõudnud sellele mõelda. Anna talle aega ja küll ta ennast avab, kui aeg on õige.

2. Sa ei taha paista meeleheitel

On täiesti normaalne, et meie naistena oleme pisut kannatamatud ja tahame vastuseid, et saaksime rahulikult igapäevaelu elada. Miks siis suhte defineerimine tema jaoks sinust meeleheitliku mulje võib jätta? Tal võib tekkida tunne, et sa kiirustad teda tagant ja mitte kellelegi ei meeldi, kui teda survestatakse. See annab talle ainult põhjuse ära jooksmiseks. Mis veelgi hullem, sa jätad endast ebakindla kontrollifriigi mulje ja see ei ole sugugi atraktiivne.

3. Defineerimata suhe ei ole lahendamist vajav probleem

On oluline meeles pidada, et mehed ja naised mõtlevad erinevalt. Kui naised tahavad vastuseid, siis mehed tahavad ruumi. Suurim viga, mida enamus naisi teeb, on defineerimata suhte võrdsustamine lahendamist vajava probleemiga. Kui naistele ei meeldi ebakindlus, siis mehed ei kannata piiranguid. Meestel ei ole vajadust asju defineerida, sest neile meeldib, kui asjad kulgevad loomulikult. Seega on oluline aru saada, et defineerimata suhe ei ole probleem, mida tuleb lahendada.

4. Sa peaksid defineerimise asemel keskenduma nautimisele

Kujuta ette, et oled oma kaaslase käest küsinud, kuhu teie suhe liigub ja ei ole tema vastusega rahul. Nüüd soovid, et saaksid aega tagasi keerata ja vestluse kustutada. 

Aja raiskamine suhte defineerimisele ei too kaasa midagi head. Selle asemel peaksid nautima koosveedetud hetki ja mitte iga ta sammu ja liigutust üle mõtlema. See on meeste ja naiste suurim erinevus: kui naised veedavad palju aega asju defineerides, siis mehed on hõivatud planeerimisega, mida järgmisena koos sinuga ette võtta, kirjutab Herway.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles