Toidud, mida ei tohiks kunagi külmikusse panna

Naine
Copy
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kas sina oled ka harjunud neid külmkappi panema?

Kohv

Kohvi ei tohiks mingil juhul külmkappi panna, kuna see rikub ära kohvi maitse. Kohv nimelt imab endasse teisi lõhnu. Kui külmkapis mõni toit lõhnab, siis kohv tõmbab selle kiirelt endasse, kirjutab DailyMail. 

Kookosõli

Kookosõli muutub pea kasutuskõlbmatuks, kui seda säilitatud alla 24 kraadi juures. Kookosõli soovitatakse hoiustada jahedas ja varjulises kohas. 

Soe toit

Kui paned sooja toidu (jäägid) külmikusse, võib see rikkuda külmkapi temperatuuri ning seehulgas teised külmikus olevad toiduained. 

Basiilik ja petersell

Mõned maitsetaimed soovivadki külmiku jahedust, näiteks koriander ja münt. Basiilik ja petersell aga tõmbuvad külmikus kiirelt pruuniks. Hoia neid köögipinnal ja kasta paari päeva tagant.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles