Toitumisspetsialist soovitab: toidud, mida süüa enne lennureisi

Naine
Copy
25.08.2009, Split, Dalmatia, Croatia - Urlauber steigen auf dem Flughafen Split aus einem Flugzeug der deutschen Fluggesellschaft germanwings. 00X090825D036CAROE.JPG GT [MODEL RELEASE: NO, PROPERTY RELEASE: NO (c) caro photo agency / Rupert Oberhäuser, http://www.caro-images.com, info@carofoto.pl - In case of using the picture for non-journalistic purposes, please contact the agency - the picture is subject to royalty!]
25.08.2009, Split, Dalmatia, Croatia - Urlauber steigen auf dem Flughafen Split aus einem Flugzeug der deutschen Fluggesellschaft germanwings. 00X090825D036CAROE.JPG GT [MODEL RELEASE: NO, PROPERTY RELEASE: NO (c) caro photo agency / Rupert Oberhäuser, http://www.caro-images.com, info@carofoto.pl - In case of using the picture for non-journalistic purposes, please contact the agency - the picture is subject to royalty!] Foto: Caro / Rupert Oberhäuser / Caro / Rupert Oberhäuser

Londonis asuv toitumisspetsialist Sarah Anderson annab nõu, kuidas end lennureisiks ette valmistada.

Lendamine tekitab kehas stressi ning see põhjustab sageli ala- või ülesöömist. Seetõttu on oluline enne lendu teadlikult toituda.

Pööra tähelepanu antioksüdantidele ja vitamiinidele

Täisväärtuslik toit ja piisavas koguses vitamiine aitavad hoida keha energilisena. Lennureisid on sageli pikad ja väsitavad ning kurnavad keha ja meelt. Eriti hea viis vajalikke toitaineid saada on smuutid.

Hapukapsas ja peet

Hapukapsas ja peet võivad tunduda kummaliste soovitustena, kud tegelikult aitavad hoida korras seedimise ja hoolitsevad nn kõhutervise eest. Abiks on ka ingver ja küüslauk.

Lisaks toidule on oluline enne lendu ka võimalikult hästi magada, vahendab DailyMail. Väljapuhanud organism tuleb lennustressiga paremini toime ning nii on ka korralikust toitumisest rohkem kasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles