3 sammu: kuidas ta peast välja saada

Naine
Copy
Foto: Маша Реймерс / Pexels

Teie suhe on ammu läbi, aga endine kallim istub sul ikka veel kindlalt kuklas? Nende kolme trikiga saad lõpuks ka ettepoole vaadata.

Alati on kurb, kui armastus saab otsa, ükskõik kui kaua see kestis. Eriti raske on lahkuminekuga alguses toime tulla. 

Kui aga aja jooksul valu üldse järele ei anna ja sa ei saa oma endist kallimat kohe kuidagi mõtteist välja, kulub ära hüva nõu.

1. Lõpeta edasine suhtlemine

Kui sa ei lakka oma eksiga suhtlemast, siis ei saa süda ega aju teda ka unustada. Ära helista talle rohkem, blokeeri ta Facebookis ja kõikvõimalikes uudiste-äppides. Ainult nii võid sa ta ühel hetkel unustada ja jälle tulevikku vaadata.

2. Näe oma eksi realistlikult

Üks peamistest põhjustest, miks on raske oma endisest partnerist lahti lasta, on tema idealiseerimine. Mälestustest kerkivad üles vaid positiivsed hetked, kõik pettumused ja raskused on ammu unustatud. Sellest lõksust väljamurdmiseks koosta nimekiri: kirjuta üles kõik kõige solvavamad ja valusamad hetked teie suhtes. Meenuta täpselt, kuidas sa tookord kannatasid. Alati kui su mõtted lähevad väidetavalt täiuslikule ekskallimale, võta see nimekiri pihku ja tuleta endale meelde, kuidas tegelikult oli.

3. Ela

Saada see idee, nagu saaks ainult ühes suhtes olla õnnelik, üle parda. Loomulikult on tore olla paarisuhtes, ent igaüks peaks olema võimeline ka vallalise ja üksikuna elu nautima. Kohtu sõpradega, tee sporti, istu kohvikus ja jälgi möödakäijaid, vaata oma lemmikseriaali või mine jalutama. Mida rohkemaid tegevusi suudad ilma igasuguse saatjaskonnata nautida, seda paremini vabaned ka oma minevikuvarjudest, kirjutab Freundin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles