Suure automängu võitja: tütre soovitusel valisin võtme, mis võiduni viis!

Raadio Elmar
Copy

«Tunne Eestit ja leia Elmar» on seikluslik auto otsimise mäng, mis algas 8. juulil ja kulmineerus täna Topauto esinduses Tallinnas. Põnevas finaalis tuli võitjaks kahe tütre isa Taavi Tiitsu.

Kaasahaarava seiklusmängu ideeks oli üles otsida sõiduauto Suzuki Vitara asukoht, puudutada seda esimesena ja pääseda seeläbi finaalvõistlusele. Auto oli igal argipäeval peidetud erinevasse Eestimaa paika, mille täpsem asukoht oli määratud teatud kindla ja kõigile tuntud ehitise, rajatise, mälestusmärgi või loodusliku paigaga. Raadiokuulajate ülesandeks oligi ära arvata peidupaik ja tulla ise auto juurde kohale. Finaali jõudis üksteist finalisti, kes kogunesid täna Topauto esinduses.

Võitjaks tuli kahe tütre isa Taavi Tiitsu, kes pääses finaalürituse nimistusse kaheksandal mängupäeval, mil ta leidis auto üles Lennusadama lähistelt, Tallinnast. Mees, kel on autootsimise mängu kogemust juba paari aasta jagu, pani tänavu mängu kõik trumbid - kaasatud oli terve pere ja autot hakati kindla plaani järgi otsima alates esimesest päevast.

Raadio Elmar loosis kuulajamängus osalejate vahel välja sõiduauto Suzuki Vitara. Võtitjaks osutus Taavi Tiitsu.
Raadio Elmar loosis kuulajamängus osalejate vahel välja sõiduauto Suzuki Vitara. Võtitjaks osutus Taavi Tiitsu. Foto: Raul Mee

Finaalüritus oli põnev ja närvekõditav. Iga finalist sai loosi korras auto võtme võtmise järjekorra numbri. See, kelle võti auhinnaauto uksed avas ning auto käivitas, saigi auto endale. Ükshaaval hakati õnne proovima ning neljandat katset teinud Tiitsu võti avas auto uksed. Mehe sõnul valis ta õige võtme noorema tütre soovitusel.

«Seda mängu ootavad meie kuulajad ja saatejuhid terve aasta. Aastate jooksul on võit läinud väga erinevatesse Eestimaa paikadesse, sealhulgas näiteks Paidesse, Haapsallu, kui ka Tartusse. Täname kõiki, kes kahe nädala jooksul mängus kaasas lõid, oli meeleolukas. Erilised tänud finalistidele ja palju õnne veelkord Taavile!» sõnas raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik.

Raadio Elmar loosis kuulajamängus osalejate vahel välja sõiduauto Suzuki Vitara. Pildil automängu võitja Taavi Tiitsu ja raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik.
Raadio Elmar loosis kuulajamängus osalejate vahel välja sõiduauto Suzuki Vitara. Pildil automängu võitja Taavi Tiitsu ja raadio Elmar peatoimetaja Mari-Liis Männik. Foto: Raul Mee

Teiste finalistide vahel loositi välja ka lohutusauhind, milleks oli jalgratas Velotandem rattapoest. Selle auhinna omanikuks sai Raivo Nugis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles