Meeste neli saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jon Wilde kirjutas Cosmopolitanis neljast kombest, mida mehed kiivalt varjavad.

Nad rahuldavad end ja palju

Mehed mõtlevad pidevalt seksile ja see ajab neid üllatavalt kaugele. Nad võivad end rahuldada siis, kui oled hommikul duši all, või enne seda, kui jõuad töölt koju. See võib juhtuda ka siis, kui sa juba magad ja ta on jäänud üksi telekat vaatama.

Eneserahuldamist ei põhjusta alati seksipuudus või rahulolematus seksuaaleluga. Paljud teevad seda stressi leevendamiseks.

Neile meeldivad naistekad

Mehed tunnistasid Cosmopolitanile, et naudivad siiralt naistele suunatud komöödiaid, kuigi nad sellest kõva häälega ei räägi. Nad võivad väita, et vaatavad naistekaid sinuga, et sulle meelehead teha ning joovad filmi kõrvale õlut, et oma mehelikkust rõhutada.

Nad guugeldavad sind

Nad uurivad naiste kohta Google’ist, Facebookist ja kui neil oleks sõber politseis, siis laseks tal ka taustainfot uurida. Nad soovivad teada kõike, mis sulle meeldib, et oskaksid öelda õigeid asju.

Mehed teavad ise ka, et see on põhjustatud nende ebakindlusest ja ei anna neile mingit psühholoogilist eelist, kuid nuhkimine tasub ära, kui on vaja teada konkreetseid eelistusi, et teha näiteks kingitusi ja teada, kuhu naist kohtingule võiks viia.

Neil on «paksud päevad»

Mehed ei ole oma välimuse suhtes nii enesekindlad, kui tunduvad. Paljudel ees väike õllekõht või punnitavad sangad üle püksiäärte. Ka nemad tunnevad seetõttu piinlikkust, kuid sellest rääkimine oleks naiselik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles