Teistsuguse pitsa aeg! Retsept kõikidele magusasõpradele, kes armastavad kaneelirulle

FOTO: Shutterstock

Pitsa ei pea olema alati soolane, vaid võib täiesti vabalt ka magus olla. See retsept on kõikidele maiasmokkadele, kuid eriti neile, kes armastavad glasuuritud kaneelirulle!

Vaja läheb:

Põhi:

  • 3 spl kaneelisuhkrut
  • 225 g pitsataigent
  • 1 spl sulatatud võid

Kate:

  • 125 g pehmet võid
  • 65 g pruuni suhkrut
  • 45 g kaerahelbeid
  • 30 g röstitud pekaanipähkleid (tükeldatult)
  • 1 spl kaneeli
  • 1/4 tl kosher soola

Glasuur:

  • 85 g toorjuustu
  • 60 g pehmet võid
  • 90 g tuhksuhkrut
  • 1/2 tl vanilliekstrakti
  • 2 spl rõõskkoort

Lõpptulemust ja visuaalset juhist antud pitsa valmistamiseks näed SIIT.

Tagasi üles