Väärt nõuanded suve lõpetuseks: mida ägedat teha lapsega Kopenhaagenis?

Hanneli Rudi
Copy
Kopenhaageni läänepoolses osas leidsid paari aasta eest varjupaiga kunstnik Thomas Dambo tehtud kuus unustatud hiiglast. Tõelised hiiglase mõõtu kujud on valmistatud kohapeal leiduvast materjalist ja kohaliku rahva kaasabil. Igaühel hiiglastest on oma lugu ja iseloom. Kujudeni viiva teeotsa leiab sellelt veebilehelt https://thomasdambo.com/works/forgotten-giants/. Pildil on magav Louis.
Kopenhaageni läänepoolses osas leidsid paari aasta eest varjupaiga kunstnik Thomas Dambo tehtud kuus unustatud hiiglast. Tõelised hiiglase mõõtu kujud on valmistatud kohapeal leiduvast materjalist ja kohaliku rahva kaasabil. Igaühel hiiglastest on oma lugu ja iseloom. Kujudeni viiva teeotsa leiab sellelt veebilehelt https://thomasdambo.com/works/forgotten-giants/. Pildil on magav Louis. Foto: Erakogu

Kui otsida internetist infot, mida lapsega Kopenhaagenis teha, siis soovitatakse minna Tivolisse ja Merineitsi kuju vaatama. Tivoli on suurema osa aastast kinni ja üle ilma kuulsat Merineitsi kuju vaatavad lapsed kui turistid Ameerikast, kellele jääb arusaamatuks, miks on vaja sõita kuhugi kaugele mingit väikest naist vaatama.

Tegelikult on Kopenhaagenis palju vahvaid paiku, mida turistidele soovitada ei osata, aga mis lastele väga meeldivad. Toredaid kohti on Taani pealinnas veel, kuid just need on kaheksa aasta jooksul saanud meie pere vaieldamatuteks lemmikuteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles