4 küsimust, mida esmakohtumisel partneri vanematelt küsida

Naine
Copy
Foto: Norbert Schäfer / PantherMedia / Norbert Schäfer

Partneri vanematega kohtumine võib esimene kord olla hirmus. Küllap on vastastikused ootused nõnda suured, et suure ärevusega lähevad jututeemad üldse meelest. Siin on neli küsimust, mis aitavad sul ämma ja äiaga häid suhteid luua.

Mis on teie lemmik peretraditsioon?

Peretraditsioonide tundma õppimine aitab nendega kontakti luua ja pere paremini mõista. Õpi tundma oma partneri pere tavasid ja elustiili. Isegi, kui mõni neist tundub sinule imelik, õpi neid mõistma.

Kus te üles kasvasite?

Selle asemel, et otsekoheselt nende lapsepõlve kohta küsida, uuri kus nad üles kasvasid. See küsimus annab neile soovi korral võimaluse end avada ja rääkida just neid asju, mida jagada soovivad. Eriti oluline on see juhul, kui teil on partneriga erinev kultuuriline taust.

Kuidas te tutvusite?

Eeldusel, et partneri vanemad on endiselt koos, loob see nostalgiline küsimus hea meeleolu. Lisaks aitab see valgustada pisut partneri vanemate suhte dünaamikat, kirjutab EliteDaily. Vanemate suhe mõjutab meid kõiki rohkem kui arvame. 

Mis on teie hobid?

Kui sa kedagi esimest korda kohtad, on loomulik, et tunned nende vastu huvi. Teadmisel, mis neid huvitab, on ka praktiline väärtus - jõulukinke on tulevikus lihtsam teha. Lisaks näitab see partneri vanematele, et sa pole pealiskaudne ning soovid neid paremini mõista. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles