Need 5 märki näitavad, et sa oled tugevas suhtes, isegi kui sina nii ei arva

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Me kõik soovime, et meie suhe oleks edukas ja pikaajaline. Kui sa oled enda suhtes neid märke tähele pannud, siis võid kindel olla, et muretsemiseks pole põhjust.

Mõtled enda partneri peale väga tihti

Kui sa mõtled enda partneri peale ka siis, kui te parasjagu koos ei ole, näitab see seda, et teie suhe on väga tugev. Seega ei pea te kartma, et emb kumb teist võiks enda kaaslast petta.

Veedate aega ka eraldi

Enamasti tahetakse suhtes olles palju aega koos veeta, kuid tegelikult peab oskama olla ka eraldi. Kindlasti on teil kummalgi mõni hobi või muu harrastus, mida tahaksite üksinda teha. Täpselt sama kehtib ka sõprade kohta, käige nendega väljas ka eraldi. Tähtis on anda teineteisele ka omaette olemise aega.

Majapidamistööd on võrdselt jagatud

Väga tore on ka see, kui olete majapidamistööde suhtes ühel meelel ja olete need võrdselt ära jaganud. Kõik ei pea olema ainult ühe inimese õlgadel.

Teete koos ka uusi asju

Väga tore on see, kui te proovite koos ka uusi asju teha. Olgu selleks siis uus hobi või mõni muu tegevus. Nii hoiate ka enda suhte värskena. 

Oskate tülisid lahendada

Isegi kui teil peaks aeg-ajalt lahkarvamusi esinema, on hea suhte tunnuseks see, kui oskate neid ka edukalt ära lahendada, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles