Nii ei tohiks sa kindlasti rannas käituda

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Suvepuhkuste ajal tahame korrakski sammud randa seada ja päikest nautida. Siiski tuleks ka rannas olles teiste suhtes viisakaks jääda.

Ära jäta endast prügi maha

See on kindlasti üks kuldreeglitest, ära jäta enda prahti vedelema. Veel parem on võtta söök ja jook kaasa korduvkasutatavates nõudes. Kui peakski veel prügi tekkima, siis kindlasti võta need kaasa.

Ära kuula valjult muusikat

Kindlasti ära vea randa kaasa kõlareid, kui sa tahad muusikat kuulata, siis kuula seda kõrvaklappidega. Teised rannas viibijad ei taha kindlasti sinu muusikat kuulata, seega austa ka neid.

Ära raputa oma rätikut puhtaks teiste läheduses

Kui sinu rannarätiku peale on tulnud juba liiga suur hulk liiva ja sa tahad seda puhtaks kloppida, siis kindlasti ära tee seda teiste inimeste läheduses. Klopi enda rätik puhtaks teistest eemal.

Ära ignoreeri keelde

Kui randa on pandud hoiatussildid, siis käitu vastavalt. Need on pandud sinna põhjusega. Neid ignoreerides teed sellega karuteene ainult iseendale.

Hoia silm peal oma lemmikloomal

Kui otsustad randa enda lemmiku kaasa võtta, siis pead ka temal pidevalt silma peal hoidma ja jälgima, et ta teisi külastajaid ei segaks, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles