Lastefond kutsub heategevusjooksuga laste psühholoogilist nõustamist toetama

PM Tervis
Copy
Heategevusjooksu tulu ning kohapeal kogutud annetused toetavad Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi kaudu asenduskodude laste psühholoogilist nõustamist.
Heategevusjooksu tulu ning kohapeal kogutud annetused toetavad Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi kaudu asenduskodude laste psühholoogilist nõustamist. Foto: Tartu Ülikooli kliinikumi lastefond

Neljapäeva, 1. augusti õhtul kell 21.30 antakse Tallinnas Vabaduse väljakul start Seve Ehituse heategevusjooksule. Ürituse tulu ning kohapeal kogutud annetused toetavad Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi kaudu asenduskodude laste psühholoogilist nõustamist. 

«Iga suursündmus on koht ja võimalus, kus saab ühiskonna ja kaasinimeste heaolusse panustada ning IRONMAN triatlonfestivali eel toimuv Seve Ehituse heategevusjooks on sellest ideaalne näide,» räägib Lastefondi tegevjuht Kadri Org. 

Org nendib, et koostööst on tekkinud sünergia: «IRONMAN triatlonfestivalide korraldaja Eestis, triatlonklubi Trismile on mitmeid kordi külastanud asenduskodu, kus elavate laste psühholoogilise nõustamise toetuseks on heategevusjooksu tulu suunatud, ning asenduskodu lapsed osalevad ka ise heategevusjooksul ning panustavad vabatahtlikuna IRONMAN triatlonfestivali toimumisse. Töötajad on siiralt tänulikud, et lapsi spordiürituse toimumisse kaasatakse ning nendivad, et see annab laste eluteele kaasa väga erilise kogemuse.» 

Lastefond kutsub neljapäeva õhtul kõiki üles tegema joostes head nii endale kui ka abi vajavatele lastele. Distantsi pikkus on 4,2 kilomeetrit ning heategevusjooksu start ja finiš on Vabaduse väljakul. Jooksurada kulgeb vanalinnas ja selle ümbruse tänavatel. Osalustasu on 10 euro suurune annetus jooksul osaleja kohta. Jooksule saab eelnevalt registreerida Trismile kodulehel. Kohapeal toimub registreerimine ja stardimaterjalide väljastamine heategevusjooksule eelneval ja samal päeval Vabaduse väljakul IRONMAN võistluskeskuses. 

Heategevusjooksu osalejate seast üldarvestuses kolm parimat meest ja kolm parimat naist saavad eriauhinna. Lisaks toimub ka kõigi teiste osalejate vahel auhindade loosimine.

SA TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi lastehaiglate juures tegutsevaid heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku üle viie miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks Lastefondi kodulehel. Toetuse taotlemiseks või abivajajatest teada andmiseks palume kirjutada e-mailile info@lastefond.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles