Nii ei tohiks sa oma ülemusele kindlasti öelda

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Enda ülemusega on väga oluline häid suhteid hoida. Seepärast ära parem enda ülemusele nii ütle.

«See on võimatu»

Sinu ülemus ei taha kindlasti kohest negatiivset suhtumist. Kui sul on muresid, siis räägi oma ülemusega. Käitu pigem enesekindlalt ja näita, et sa suudad ja saad kõigega hakkama.

«Sa eksid»

Sinu ülemusele kindlasti ei meeldi, kui sa teda avalikult kritiseerima hakkad. Kui sulle tundub, et ülemus on milleski eksinud, siis kindlasti leidub paremaid võimalusi, kuidas talle seda öelda. 

«See ei kuulu minu tööülesannete hulka»

Mõnikord võib tõesti juhtuda, et sul palutakse teha midagi sellist, mis tegelikkuses sinu tööülesannete hulka ei kuulu. Sellegipoolest ole valmis aitama kui vaja, nii näitad sa ka välja, et oled valmis ettevõtte nimel pingutama ja kindlasti hinnatakse seda ka vastavalt.

«Mis kasu mina sellest saan?»

Teatud olukordades võib appi minna ka siis, kui sina sellest mingit kasu ei saa. Nii näitad sa taaskord seda, et oled meeskonnamängija ja nõus vajadusel kollektiivile vastu tulema.

«Ma ei tea»

Loomulikult ei tea sa vastuseid kõikidele maailma küsimustele, kuid siiski ära vasta kohe nii. Pigem avalda julgelt oma arvamust hoopis selle teema kohta, see on igatahes parem, kui see, et vastata lihtsalt, et ma ei tea, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles