Kas sina viitsiksid? Supermodell Naomi Campbell paljastab oma rabava lennukirutiini (2)

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Supermodell Naomi Campbell.
Supermodell Naomi Campbell. Foto: Jennifer Graylock / PA Wire / PA Images / Scanpix

Meil kõigil on erinevad lendamisharjumused. Mõni peab lennukisse tingimata kaasa võtma raamatu, teine eelistab kuulata muusikat. Supermodell Naomi Campbelli kõige tähtsamad asjad lennukis on aga antibakteriaalsed salvrätikud.

Kui Sussexi hertsoginna Meghan Markle armastab lennukisse kaasa pakkida teepuuõli, siis supermodell Naomi Campbell viib iga kord lennukis läbi korraliku puhastusrituaali, et kaitsta end pisikute eest. 

Campbell postitas oma YouTube'i kanalile Being Naomi video, kus ta tutvustab samm-sammult oma rituaali. Lennukisse jõudes paneb modell esmalt kätte kindad ja puhastab ära kõik pinnad, millega ta reisi ajal võib kokku puutuda ja kust on tõenäosus pisikuid saada. Puhtaks saavad nii iste, istme küljes olev kandelaud, meediaekraan, peatugi ja meediaekraani pult.

Lisaks võtab supermodell alati kaasa ka kerge teki, mida istmekattena kasutada. Veel on Naomil kaasas terve kotitäis niisutavaid tooteid, et võidelda kuiva naha vastu ja mask, mille ta magamise ajaks näole asetab, et ennast pisikute eest kaitsta. 

Vaata videot!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles