Kuidas viisakalt kohtingust ära öelda?

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Kohtingul käies võib ette tulla ka seda, et teatud inimestega sa ei soovigi kokku saada ja midagi enamat sellest luua. Kuidas siis oleks kõige õigem kohtingust ära öelda?

Ole aus, kiire ja otsekohene

Kõige tähtsam on olla enda suhtes aus, kui see inimene sulle ei meeldi, siis ongi kõige õigem talle ära öelda. Kindlasti ära valeta talle, kui sul on juba elukaaslane või silmarõõm olemas, siis ütlegi talle nii või kui sa ei soovigi hetkel mitte ühtegi suhet luua, siis ütle talle ka seda. Kui sa oled enda kohtingule kutsumisest meelitatud, siis ütle talle see ka välja, nii tõstad ka tema enesehinnangut ja sellega näitad sa talle välja, et austad teda. 

Tee asjad lõplikult selgeks

Kui sa ei soovi enda ellu hetkel kedagi, siis pead sa talle seda ütlema ja nii, et ei tekiks valestimõistmist ja mööda rääkimist. Ära tekita temas lootusi, kui sina tead, et midagi enamat sellest niikuinii ei tule. Kui sa soovid temaga hoopis sõber olla, siis kindlasti ütle talle seda.

Veebis suheldes ole ettevaatlik

Kui inimesega veebis suhtled, siis kindlasti ära anna talle enda telefoninumbrit, kodust aadressi või muid isikuandmeid. Nii saad ennast kaitsta ja sinu vestluspartneril pole võimalik sind ka üles leida, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles