Õnnelike paaride 1-minuti-rituaal

Naine
Copy
Foto: Diego Rezende / Pexels

See väike žest ei tee üksnes hingele head, vaid loob ka erutavat särinat. 

Paljud paarid jõuavad pärast mõnda aega kestnud kooselu tüüpilisse rutiini. Kiire «tšau» hommikul ukse ja hinge vahelt —  ning õhtul pärast tööd on väsimus liiga suur, et veel kaaslasele oma aega pühendada. Nii kipub kirg kaotsi minema. Seejuures on aga lihtne rituaal,  mis teeb mõlemale partnerile head, kirjutab Freundin

Simmering tiivustab

Dr Stephen Snyder, seksterapeut ja raamatu «Love Worth Making: How to Have Ridiculously Great Sex in a Long-Lasting Relationship » autor, ütleb, et Simmering  võib suhtele väga tiivustavalt mõjuda.

Tegu on rituaaliga, kus mõlemad partnerid võtavad teineteise jaoks minuti aega ja teadvustavad seda. Hell embus, milles sa hingad sisse oma kaaslase lõhna, kuulad tema südamelööke ja suudled teda õrnalt kaelale, ennetab argirutiini langemist.  

Asi polegi niivõrd seksuaalse pinge loomises, kui eelkõige selles, et sa tunneksid end oma partneriga hästi ja rõõmustaksid teise kohaloleku üle. Särinad on muidugi positiivne kõrvalefekt. Seega siis poe teadlikult oma partneri kaissu ja taju teda kõigi meeltega. Ehk lõimid selle rituaali isegi püsivalt oma argipäeva?! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles