5 ebaviisakat vestlusharjumust, millest peaksid loobuma

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Inimesega vesteldes peaksid ikkagi viisakaks jääma, kui sinul on ka küljes mõni nendest harjumustest, siis peaksid nendest kindlasti loobuma.

Inimeste katkestamine

Seda võib juhtuda tegelikult kõigiga, kuid siiski peaksid suutma enne oma vestluskaaslase lõpuni kuulata ja alles siis räägi talle enda mõtetest.

Räägid ainult iseendast

Ainult iseendast rääkides näitad sa sellega välja ka seda, et sinu vestluskaaslase jutt ei huvita sind absoluutselt. Viisakas oleks ära kuulata ka enda vestluspartneri jutt. 

Oled vestluse ajal telefonis

Üks ebaviisakamaid harjumusi on olla samal ajal telefonis, kui sa inimesega räägid. Oota telefonis olemisega nii kaua, kui oled vähemalt oma partneriga vestluse lõpetanud. 

Ära räägi ainult kuulujutte

Ainult kuulujuttudest rääkimine pole just kõige sobivam, millest inimesega rääkida. Kindlasti on ka palju muid teemasid, millest rääkida, kasvõi sellestki, kuidas päev on möödunud ja mida põnevat on tehtud.

Sobimatud kommentaarid

Oluline on austada ka teisi inimesi, hoolimata sellest, kes ta täpselt on. Kellegi kohta ebaviiskate kommentaaride ütlemine pole kindlasti sobiv, millest vestlusel rääkida, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles