Asjad, mida sulle reisimise kohta ei räägita, kuid mida peaksid ikkagi teadma

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Kellele ei meeldiks aeg-ajalt kusagil reisimas käia. Eelnevalt tuleb ennast aga olulisemaga kurssi viia, kuid neid asju ei pruugita sulle rääkida.

Kui kaotad pagasi

Kui oled avastanud, et sinu pagas on kadunud, siis pead sellest koheselt teada andma, sest viivitamise korral võidakse sinu nõue tagasi lükata ja sa ei pruugi pagasit enam kätte saada.

Piloodid ei söö kunagi ühel ajal

Tegelikult ei tohi piloodid ühel ajal lõunat süüa, lisaks ei tohi nad ka samu toite süüa ja seda kõike reisijate huvides. Seda sellepärast, et pilooti võib tabada näiteks toidumürgitus või muu allergiline reaktsioon. Kui see tabab mõlemat pilooti ei saa ju keegi enam lennukit juhtida.

Sanitaartingimused

Sinu istekoha ümbrus peab olema puhas, kuid enamik lennufirmasid ei pruugi istekohtade juures olevaid plaate puhtaks teha. Seepärast võiksid ka ise igaks juhuks enda istekoha juures oleva laua puhtaks teha. 

Kui sinu lend tühistatakse

Kui lend mingil põhjusel tühistatakse, siis on sul õigus nõuda ka selle eest kompensatsiooni või sel juhul tuleb leida mõni teine lahendus. Loomulikult on hea omada ka reisikindlustust. 

Istekohtade vahetus

Istekohtade kaarti tuleks kontrollida neli tundi enne lendu. Nii on teil võimalus ka endale pisut parem koht saada.

Tea oma õigusi

Tegelikult tuleb enne oma õigusi tundma õppida ja teada, millistel juhtudel on sul õigust saada ka kompensatsiooni, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles