Just neid paiku armastavad reisijad kõige rohkem külastada

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Reisimine on kahtlemata üks kõige põnevamaid tegevusi. Inimestel, kes seda tihti teevad, on aja jooksul välja kujunenud ka lemmikpaigad, mida nad võiksid ikka ja jälle külastada.

1. Portugal, Lissabon

Miks sinna minna: Portugali tasub külastada hea toidu, arhitektuuri, randade ja muidugi meeldivate inimeste pärast. 

Reisinipp: Portugalis soovitatakse pigem liikuda jalgsi ja külastada võiks pealinna armastatumaid kohti, nagu näiteks Praça Luís de Camõesi. Lissabonis võib täiesti liikuda ühistransporidga.

2. Šotimaa, Glasgow

Miks sinna minna: Šotimaa on tuntud oma ajaloo, laevaehituse ja sealse kaubanduse poolest. Lisaks on Šotimaa kuulus oma unikaalse murde poolest

Reisinipp: Glasgow pakub inimestele suurepärast meelelahutust ja seal viibides tuleks ennast kindlasti kurssi viia sealse meelelahutusega.

3. Ameerika Ühendriigid, New Hampshire

Miks sinna minna: New Hampshire tuleks kindlasti minna sealsete mägede ja metsade pärast.

Reisinipp: Külastada tuleks kindlasti tuntumaid metsi ja ka sealseid mägesid, näiteks White Mountain rahvuslikku metsa.

4. Dubai

Miks sinna minna: Tänasega on see muutunud igapäevasest ärikeskusest ultramodernseks rahvusvaheliseks keskuseks.

Reisinipp: Näiteks Dubai kõrbe kaitseala pakub reisijatele võimalust põgeneda linna kirevikust, ning hinnata ainulaadset kõrbe ökosüsteemi ja toetada araabia taimestikku ja loomastikku, sealhulgas antiloope ja roomajaid.

5. Jaapan

Miks sinna minna: Jaapan on tuntud arenevate linnade, maaliliste maastike ja ainulaadse kultuuri poolest, mis ühendab vana traditsiooni kaasaegse energiaga.

Reisinipp: Kindlasti sööge Jaapanit külastades ka nende traditsioonilisi roogi, milleks on sushi ja ramen. Äärmiselt kasulik oleks ära õppida ka pulkadega söömine.

6. Alori saar, Indoneesia

Miks sinna minna: Indoneesia on väga maaliline koht, ning tuntud on ta oma suurte jugade, vulkaanide ja hämmastava veealuse elu poolest. Seal leidub väga mahepõllumajanduslikku toitu ja maitsvaid mereande.

Reisinipp: Indoneesias viibides tuleks kindlasti käia ära sukeldumas ja heita veealusele maailmale pilk peale, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles