Telefonidega võlurid tänavatel seiklevad Harry Potteri mängus

Copy
Harry Potter: Wizards Unite – telefonidega võlurid tänavatel.
Võlujoogid.
Harry Potter: Wizards Unite – telefonidega võlurid tänavatel. Võlujoogid. Foto: ekraanikuva

2017. aasta lõpus kirjutas Arteri äpi- ja mobiilimängude katseisik Piret Tamm: «Aasta 2018 peaks üllatama uue hullusega. Niantic (Pokémon Go ja Ingressi looja) loob Harry Potteri maailmal põhinevat liitreaalsusmängu. Arvestades Pokémoni suurt populaarust ja Harry Potteri sõprade massi – no mis saaks siin valesti minna. Lausedu peaks olema garanteeritud.» Aga ei olnud. Mis juhtus Potteri mänguga?

Aeg läks ja tootjatelt ei tulnud piuksugi. Möödus aasta ja jupike teistki ning vahetult enne tänavust jaanipäeva oli ta täiesti ootamatult kohal – mobiilimäng Harry Potter: Wizars Unite. Mäng, kus tuleb reaalses maailmas ringi liikuda, kus saab võluilma tegelasi kuvada reaalmaailma.

Pean tõdema, et mu esimesed emotsioonid olid laes. Laadisin mängu alla ja tormasin õue. Hea, et viimasel hetkel jõudsin tuhvlid sobilikemate jalanõude vastu vahetada. Esmase hooga ei saanud paljustki aru, aga käitusin intuitiivselt nagu laps – muudkui korjasin ja vajutasin kõike, mis ette jäi. Põnev oli. Tunni pärast olin targem, teisel tunnil hakkasin juba teadlikult oma mängijapersooni looma. Pisut Segane Professor tundis end laineharjal.

Teisel päeval hakkasin juba aru saama, et mängu põhiline ressurss on energia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles