Mida teha, kui hakkad abielus igavust tundma?

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Alguses tundub abielu kindlasti põnev ja huvitav, kuid ajapikku võid hakata tundma, et kõik ei ole enam nii nagu alguses. Mida siis teha, kui hakkad igavust tundma?

Ole partneriga kontaktis

Kui abielu tabab igavustunne, siis võivad hakata tekkima ka petmismõtted. Proovi seda juba varakult ennetada ja püüdke leida aega teineteise jaoks. Valmista oma kallimale näiteks romantiline õhtusöök. 

Minge koos reisile

Tüdimust võib tekitada ka pidevalt samas keskkonnas viibimine. Leidke see aeg ja minge kuhugi reisima. Teine keskkond aitab kindlasti abiellu värskust tuua. 

Mõtle ajas tagasi

Mõelge koos ka nendele asjadele, mida te juba teinud olete. Mälestuste meenutamine tuletab taas meelde kõiki neid toredaid hetki, mida olete koos ette võtnud.

Tunnustage üksteist

Ütle oma kaasale ka ilusaid komplimente. Nii tunneb ka tema ennast erilisena ja sellega näitad sa välja, kui palju ta sulle tähendab. 

Ära unusta üllatusi

Parim viis rutiini murdmiseks on teha ka oma partnerile üllatusi. Mõtle välja midagi sellist, mida te pole varem koos teinud, uus ja huvitav tegevus toob suhtesse põnevust juurde, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles