Neid 4 kiiksu peavad mehed naiste juures võluvaks

Naine
Copy
Foto: Daria Shevtsova / Pexels

Igaühel on oma väiksed veidrused, mille pärast tuntakse sageli sisimas veidike häbi. Ometi võib juhtuda, et meeste jaoks on mõned sellised omapärad ääretult ligitõmbavad. 

Veebisait  Lovescout24 küsitlus tõi välja neli kiiksu, mida mehed peavad naiste puhul armsaks ja koguni seksikaks. 

Arglikkus

Arglikud naised äratavad meestes kaitsjainstinkti. Seega on selge, miks peetakse seda joont nii veetlevaks. Kas sa lähed ühtlasi kergesti näost punaseks? Ka seda peavad mehed armsaks, on see ju märk väiksest närvikõdist ning võimalikust huvist. 

Kohmakus

Kas sa oled veidi koba? Enamik mehi peab sümpaatseks, kui oled teinekord väheke saamatu ning kõik ei jookse sugugi ludinal. See annab meestele tunde, et alati ei peagi kõik täiuslik olema. Nii ei ole põhjust ka pabistada, kui sa komistad tal kohtingul otse käte vahele. 

Nutmine filmide ajal

Kas sa purskud pisaratemerre enam-vähem iga filmi ajal? Mehed peavad seda väga veetlevaks — isegi kui nad tahavad sind ainult lohutada. Emotsionaalsetel reaktsioonidel filmidele ei ole muide midagi ühist nõrkusega! Vastupidi, teadlased ütlevad, et inimesed, kes filme vaadates nutavad, on erakordselt tugeva empaatiavõimega ja see räägib omakorda väga suurest emotsionaalsest tugevusest. 

Alati oma arvamusega väljas

Kui sa ka oled teinekord liiga aus ja otsekohene, siis lase rahulikult edasi. See võib küll mõningaid inimesi su ümber segada, kuid suurele osale meestemaailmast avaldab see omadus muljet. Kui uuringu tulemusi uskuda, siis tahavad mehed naist, kes kõneleb oma soovidega selget keelt. 

Seega on igati põhjust oma ainulaadsust hinnata ja isiklikke veidrusi veelgi rohkem armastada! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles