Mida mehed naise keha juures märkavad ja mida ei märka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ära häbene oma keha, ole enesekindel!
Ära häbene oma keha, ole enesekindel! Foto: SCANPIX

Redbook selgitas, et mehed märkavad naiste «vigu» vaid siis, kui naised üritavad neid ise iga hinna eest varjata, ning tõi välja, mis meestele silma hakkab ja mis mitte.

Mida mehed ei märka?

Tselluliiti, punnkõhtu ja muud sellist

Suvel rannas on paljud naised silmanähtavalt mures seepärast, et kehal on kohti, mis pisut võdisevad. Keda see huvitab?

Naine, kes tunneb end hästi ja on enesekindel, on palju seksikam kui see, kes varjab end kottis riiete sees. Pealegi, mis puutub füüsilisse, siis väike vetruvus ei tee voodis sugugi paha ja meeldib meestele.

Rinnakuju

Meestele meeldivad rinnad. On «rinnamehi», kel on eriline maitse rindade suhtes, kuid enamikule meeldib lai valik, mida loodus pakub.

Hinnatud rinnad on seksikad rinnad, olgu siis korvisuuruseks A või DD, olgu nad pisut veninud või üks paarilistest suurem kui teine. Kui ise armastad oma rindu ja arvad, et nad on vägevad, arvavad seda mehed ka.

Mis «soeng» sul allpool on

Meestele on «toode» palju olulisem kui «pakend». Ka nemad ei viitsi iga päev habet ajada, nii et võta vabalt ja suhtu asjasse samamoodi. Mõnele võib küll täiesti paljaks vahatatud jalgevahe tekitada võõristust ja meenutada last ning täiesti piiramata soeng ei paku rõõmu kummalegi osapoolele, kuid kõik, mis sinna vahepeale jääb, ei pälvi just väga suurt tähelepanu.

Katkised juukseotsad

Mis need veel on?

Mida mehed märkavad?

Naha ebaloomulikku tooni

Loomulik on ilus ja erutav. Meestele ei meeldi see, kui naine on ebaloomulikult oranž, eriti arusaamatu on neile see, kui naine kulutab sellise välimuse peale suuri rahasummasid ja teeb end tegelikult koledamaks.

Huuli, millesse on midagi süstitud

Kollageenisüstid ei tee naisest Angelina Jolie’d. Pigem näeb ta siis välja, nagu oleks just läbinud raske hambaraviprotseduuri.

Liikumatut nägu

Miks meestele ei meeldi see, kui süstid oma kortse siledaks? Sest see ei lase sul väljendada inimlikke tundeid nagu imestus ja mure. See on veider.

Arme

Rasedusarmid on füüsiliseks tõestuseks koos läbielatust ja sellest, mis naine on pidanud laste nimel läbi elama. Need näitavad, kui kanged naised tegelikult on.

Olgu need rasedus-, lõike- või põletusarmid, need näitavad isiksuse tugevust, kogemusi ja julgus neid näidata - enesekindlust. Kõik need omadused on aga muuseas ka hea seksi eelduseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles