Loore Linnu elu mängureeglid. Laulupidu on headuse seeme, mis võib muuta tervet planeeti (1)

, kogemusnõustaja
Copy
Mida teha pärast laulu - ja tantspidu ning kuidas oma riiete eest hoolitseda?
Mida teha pärast laulu - ja tantspidu ning kuidas oma riiete eest hoolitseda? Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui mõelda just lõppenud suurele laulupeole nii, nagu see paistab tulevastele põlvedele, tänastele lastele, siis võime kindlad olla, et neisse, kes kohal olid, on jäänud väga sügav jälg. Just positiivne jälg, alateadvuse sügavamaid kihte puudutav ja tulevikku kujundav. Sellist ühtehoidmise sümbolit kannab hinges igaüks. Kõik, nii suured kui väikesed, said sellest osa, said puudutatud.

Väga oluline on, et see sümbol on tekitatud erakordselt suure tööga, nende inimeste panus, kes aktiivselt osalesid, on hindamatu. Rääkimata osavõtjatest – kui paljud meist laulavad, tantsivad! Harjutatud on aastaid, et kokku kõlada imeliselt, fantastiliselt. Sellise sümboliväärtuses jõu saab ühiselt tehtud asi üksnes täie pühendumise läbi. Nii nagu see oli sada viiskümmend aastat tagasi, on ka täna.

Ajalgi on laiem mõõde kui vaid numbrid. On päris selge, et me kõik vajame seda, me vajame heade mõtetega tehtud tööd, mille tulemus jääb püsima ja mõjutab tuhandeid, sadu tuhandeid inimesi ka pärast meid. Ei saa öelda miljoneid, sest meid üks miljon ongi. See-eest milline jõud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles