Mida maimukesele nimeks panna? Sa võid oma lapsele ka 350 dollari eest nime saada

Naine
Copy
Foto: Dominika Roseclay / Pexels

Robin, Oliver või Rasmus? Või siiski midagi ebatavalisemat? Oma lapsele õige nime leidmine polegi nii lihtne. Üks start-up sirutab abikäe. 

«Mis-asi?! Selle panedki oma lapsele nimeks või?» või «Ma tean ühte selle nimega inimest ja ta pole mulle kunagi meeldinud!» Selliseid lauseid kuulevad noored vanemad tihti, kui nad oma sõpradele või sugulastele annavad uue ilmakodaniku nime teada. Sageli ollakse ka ise seejuures ebakindlad ja siis on sellised kommentaarid küll viimased, mida kuulda. 

See start-up loob nimesid

Muidugi, on ju kuhjadeviisi raamatuid, millest inspiratsiooni ammutada. Ka internetist näib tulevat terve pinutäis võimalusi. Kes aga otsib tõeliselt ainuomast nime enda lapsele, võib lasta selle luua ka veebilehel Future Perfect. Seda korraliku hinnaga.  

350 dollarit lapsenime paketi eest

Asja taga on emad  Macaire Douglas ja Cara Sullivan, kes õppisid teineteist mänguväljakul tundma ja kes eelistavad ebatavalisi eesnimesid. Nii sündiski uue ettevõtte idee.

Pakett nimega «The Work» peaks panema nädala jooksul kokku nimekirja kümne eesnime ja kahe teise nimega, mille aluseks on küsitlus. Pakutakse 15-minutilist nõustamisvestlust ja 24 tundi pärast paketiostu kliendiga ühendust võtta.  

«Me oleme ogarad»

Nii on ettevõtte veebisaidil kirjas. «Me oleme ogarad. Kuidas nad [nimed] kõlavad, mida nad tähendavad, kuidas nad välja näevad ja kuidas ülejäänud perekonnaga kokku sobivad.» Nende nimekirjad polevat mingit tüüpilised internetis ringlevad nimekirjad. 

Mõlemad asutajad olevat ka just selliste nimede fännid, mida ei anna ühe soo alla liigitada. «Hetkel oleme eriti sillas sellistest nimedest nagu Oak ja Orion,» kirjutavad nad oma lehel.

Eksklusiivne kingitus

See kõik ei tähenda muidugi, nagu seal poleks ka mõni vähe tavalisem nimi esindatud. Pakett lubab saata kliendile pärast lapse sündi veel eraldi kingituse koos valitud lapsenimega. Kas pole ahvatlev? 

Allikas: Brigitte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles