Püssid pildid: kirverünnakus käe kaotanud 26-aastane venelanna on oma seksuaalsuse otsinguil (4)

Elu24
Copy
Margarita Gratšova käed maha raiunud Dmitri Gratšov sai 14-aastase vanglakaristuse.
Margarita Gratšova käed maha raiunud Dmitri Gratšov sai 14-aastase vanglakaristuse. Foto: Maksim Grigorjev/TASS/Scanpix

26-aastane venelanna Margarita Gratšova kaotas kaks aastat tagasi jõhkras rünnakus oma käe. Nüüd usub ta, et seksuaalsus on midagi rohkemat kui ainult hea välimus.

Dmitri Gratšov sõidutas oma abikaasa Margarita 2017. aasta detsembris metsa, sidus kinni ning raius kirvega talt mõlemad käed maha, kuna kahtlustas naist petmises. Mullu novembris mõisteti psühholoogina töötanud mees 14 aastaks vangi, vahendab rt.com.

Arstidel õnnestus üks Margarita kätest tagasi õmmelda ning taastada osaliselt ka selle toimivus, teist asendab nüüd tehisjäse.

Dmitri Gratšov mõisteti kuriteo eest vangi.
Dmitri Gratšov mõisteti kuriteo eest vangi. Foto: Maksim Grigorjev/TASS/Scanpix

Naine pole šokeerivast juhtumist hoolimata eluga jänni jäänud ning on oma suhtumisega paljudele eeskujuks. Esmaspäeval pani ta sotsiaalmeediasse üles pildid, mille juures mõtiskles oma seksuaalsuse üle.

«Pärast 11. detsembri tragöödiat tundus mulle, et ma pole enam atraktiivne,» alustas Gratšova. «Ma olin tüdruk, kellel polnud ühtki otsest viga (üks vistrik iga kahe kuu tagant ei loe), aga muutusin tüdrukuks, kellel puudub käsi ning vasakul käel ja jalal on palju arme,» jätkas ta.

Gratšova tunnistas, et pole oma välimusega endiselt lõplikult rahu teinud. «Vahel mind häirib, et mu vasak käsi on pontsakas ja armidest sinine, must protees teise käe otsas ei sobi hästi sinise kleidiga ning lühikeses seelikus on näha suurt armi mu jalal,» kirjutas naine.

Margarita Gratšova avastab uuesti oma seksuaalsust.
Margarita Gratšova avastab uuesti oma seksuaalsust. Foto: Kuvatõmmised saidilt VKontakte

«Aga seksuaalsus ei ole ainult välimus, jalgade pikkus, juuksed või sünnimärk pikantses kohas. See on midagi sügavamal sisimas!» on Gratšova jõudnud järeldusele.

Kõiki pilte vaata siit!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles