Mida teha, kui oled isepäevitajaga üle pingutanud?

Naine
Copy
Foto: Toni Cuenca / Pexels

Siin on paar nõuannet, kuidas saada lahti isepäevitajatriipudest ja -laikudest näol ning kehal. 

Paanikaks pole põhjust! Masseeri nahale kehaõli, et värvipigmente mahendada. Seejärel koori põhjalikult. Sul ei pea selleks isegi toode kodus olema, võid koorija ka ise teha. Näiteks sega kokku espresso kohvipaks ja mandliõli, mis varustab nahka väärtuslike oomega-6-rasvhapetega. See kaitseb nahka kuivamise eest ja lõhnab õrnmagusalt.  

Näol võid pruunistunud laike ja plekke ka päikesepuudriga peita ja ühtlustada.

On toon liiga tume, tuleb jälle koorija abiks võtta. Pärast koorimist kasta vatipadi alkoholisisaldusega näovette ja puhasta ülemäära tumedaid kohti. Ka sidrunimahl pleegitab veidi. Et need kõik on pisut ekstreemsed viimse hetke meetodid, on parem kasutada isepäevitajat õigesti. 

1. Valmista nahk ette

Mida siledam nahk, seda ühtlasem kunstpäevitus. Koorimiseks võib kasutada lisaks tootele ka lufa-kinnast, kuna sellega saad surnud naharakkudest kergesti lahti. 

2. Niisuta nahka

Ameerika teadlased leidsid, et niisutatud nahale saab uue tooni hoopis kergemini. Kuigi üldiselt on maitseasi, millist vahendit kasutad, tuleks kuiva nahaga eelistada isepäevituspiima või -losjooni. 

3. Alusta õigest kohast

Nimelt jalgadest. Kanna isepäevitaja ringjate liigutustega peale. Pese pärast pealekandmist käed ja harja küüned puhtaks. Võid kasutada ka isepäevituskinnast. Et riietus kannatada ei saaks, oota pärast isepäevitusprotseduuri riietumisega 20 minutit.

4. Kanna naha eest hoolt ka pärast protseduuri

See pikendab päevitust. Eriti kavalad on need kreemid ja emulsioonid, mis sisaldavad vähesel määral isepäevitajat. 

5. Vali näole ja kehale erinevad vahendid

Näonahk on õrnem ja vajab talle sobivat toodet. Näole võib kanda isepäevitaja ka meigikäsnaga. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles