Altari ette ainult selle kleidiga! Vähemalt kui oled hingelt prantslane

Naine
Copy
Foto: Dominika Roseclay / Pexels

Uskumatu küll, kuid abiellumine on jälle ääretult popiks saanud. Seevastu klassikaline maani pruutkleit? Mitte ilmtingimata.  

Sageli öeldakse, et uus põlvkond ei oskagi enam suhteid luua ega hoida, kuid näib, et tegelikkuses ootavad millenniumilapsed juba päris kannatamatult, kunas saaks abieluranda sõuda, kirjutab Brigitte

Kogemus loeb 

Sellele põlvkonnale on kogemus tähtsam kui materiaalne külg ja see kajastub ka isikliku pulma korraldamises. Mõte on olla seaduse silmis paar ja sõlmida tõeline abieluliit, ent ilma kaasneva traalivaali, lookas laudade ja opulentse pruutkleidita. Piisab 20 külalisest koosnevast seltskonnast, keda tõesti hästi tuntakse ja kellega võib end enam-vähem vabalt tunda. Sest olgem ausad, tihti naudivad külalised pulmapidu peaosalistest oluliselt rohkem. 

Uusim trend: lühikesed pruutkleidid

Pole siis väga ime, et pikkade, lihtsate boheemlasekleitide kõrvale on jõudnud ka lühikesed kleidid. Vabas õhus või rannaliival toimuva tseremoonia puhul on selline jalavabadus kahtlemata suureks eeliseks. 

Eriti on lühikesest pruutkleidist huvitatud prantslannad, kelle terav moetaju on üle maailma teada. Võimalik, et see trend alles kinnitab kanda, kuid nagu väidab ettevõte Belle and Tulle Bridal, on lühikesed pruutkleidid disainerite selle hooaja suured lemmikud.

Foto: Instagram / @belleandtulle
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles