Charlene Rennit: 2011. aasta märksõnaks oli kohanemine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abu Dhabis end sisse seadnud laulja ning seltskonnakaunitari Charlene Renniti jaoks on lõppev aasta olnud väga töörohke.

«2011 on olnud väga produktiivne ja töörohke aasta, mille märksõnaks on ilmselt kohanemine. Kolisin ju novembris 2010 Abu Dhabisse elama,» selgitas Charlene.

Muutusi on aasta 2011 toonud mitmeid – Renniti küllaltki seltskondlikult aktiivne eluviis on asendunud rutiinirohke argipäeva ja pikkade kontoritundidega. «Kuigi see just lõbusalt ei kõla, olen ma väga õnnelik ja rahulolev! Olen selle aasta jooksul end siin sisse seadnud, kodu üles ehitanud ja oma elus n-ö stabiilsuse saavutanud,» sõnas Charlene õnnelikult, kuid lisas, et see kõik on tulnud väga raskelt.

«Aasta on olnud väsitav, aga tulemusterohke ja kogu sellele stressirohkele ajale tagasi vaadates on hea tunnistada, et ma olen enda üle väga uhke!» Kõige seiklusrikkamad ja hullumeelsemad hetked aastast 2011 on Charlene benji-hüpe Nepaalis. Kohas, kus on maailma kõige suurem kanjoni swing ja kõrguselt teine benjihüppe paik.

Uusaastalubadusteks paneb naine endale südamele, et olla järjest parem inimene, jagada rohkem armastust ning inimestesse uskuda. «Enamasti piisab ju väga vähesest, et maailm parem paik oleks – hea soov on kõige alus.»

Naine24 lugejatele soovib Charlene Rennit julgust ja ettevõtlikkust oma unistused teoks teha. «Kui piisavalt tahta, pole miski võimatu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles