Ole nagu staar! 5 nippi, et jääda fotodele laitmatult

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Foto: GUILLAUME COLLET / SIPA / Scanpix

Priyanka Chopra on näitlejanna, kes lihtsalt teab, kuidas kaamera ees käituda. Siin on viis õpetust, mida sinagi saad rakendada, et fotodel alati särav välja näha. Pange kaamerad valmis!

1. Kalluta pead

Selle asemel, et otse kaamerasse vaadata, tasub pead kergelt ühele poole kallutada. See võib tunduda tühine liigutus, kuid läbi kaamerasilma toob see su näojooned paremini esile. 

Priyanka Chopra ja Nick Jonas.
Priyanka Chopra ja Nick Jonas. Foto: Camilla Morandi / Cannes / IPA / PA Images / Scanpix

2. Säti oma keha paika

Samamoodi nagu pea kallutamine toob näojooned esile, tuleb ka oma keha sättida, et siluett paremini välja tuua. Priyanka soovitab asetada ühe jala teisest ettepoole ja vastavat liigutada oma keharaskust. Kui sul on taskud, võid elegantselt käe(d) taskusse panna, et vältida käte vastu keha surumist.

Foto: Zed Jameson / Broadimage / Scanpix

3. Kasuta aksessuaare

Vähemalt kaheksal korral kümnest jääb Priyanka fotole päikeseprillidega. Teda ei saa süüdistada, sest päikeseprillid on kavalad aksessuaarid, mis annavad sulle igal fotol salapärasema ilme ja ühtlasi aitavad ka väsinud silmi peita. Hea on kaasa haarata ka väikene ridikül, mille saad kätte võtta, juhuks, kui sa ei tea, mida kätega teha.

Foto: GUILLAUME COLLET / SIPA / Scanpix

4. Kasuta efektset huulevärvi

Efektne ja särav huulevärv päästab alati foto. Kui tahad eriti efektseid huuli, kasuta lisaks huulepulgale kindlasti ka huulepliiatsit või haara hoopis huuli täidlaseks võõpava läike järele.

Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

5. Lõõgastu!

Kuidas siiski fotol kõige paremini jääda? Lõõgastu ja ole lõbus. Kui sa muretsed pidevalt, kas keerad ikka oma parema külje kaamera poole, paistab see ka fotolt. Naerata ja tee seda, mis tundub hetkel kõige loomulikum, soovitab PureWow.

Foto: DDNY / Broadimage / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles