Piltuudis: Donald Trumpil on uus soeng

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Melania ja Donald Suurbritannias 3. juunil 2019
Melania ja Donald Suurbritannias 3. juunil 2019 Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS/Scanpix

USA president Donald Trump on tuntud mitmete asjade poolest, kuid kindlasti on üks tema kõige silmapaistvamaid asju mehe juuksed, mida ta on seni üle pea kamminud, ilmselt lootuses kiilanevat pealage variata. Kuid need ajad on läbi.

Vahetult enne seda, kui president Ühendkuningriikidesse kuninganna Elizabethiga kohtuma sõidab, märgati, et tal on uus soeng.

Donald Trump 2. juunil
Donald Trump 2. juunil Foto: Joshua Roberts / Reuters/Scanpix

Fännid avaldasid Trumpi juustele sooja toetust, võrreldes meest Michael Douglasega. Teised aga arvasid, et müts on juuksed peadligi vajutanud ning sellest ka tavapärasest erinev väljanägemine.

Trump oli nimelt tulnud otse golfiväljakult, enne kui Virginias rahva ette astus.

Raamatus «Fire and Fury» kirjeldab autor Michael Wolff, et Donaldile on tehtud peanahaplastika ning hoolikalt sätitud soengut hoiab paigas tugev juukselakk.

Peanahaplastika käigus eemaldab juuksur kiilaneva koha ning õmbleb naha uuesti kokku. Samuti väidetakse raamatus, et Trump on kasutanud odavat juuksevärvi, et varjata halle karvu. «Mida kauem värvi peal hoida, seda tumedamaks see muutus. Kannatamatus aga tõi kaasa Trumpi oranžikas-blondi juuksevärvi,» kirjutatakse raamatus.

Trump koos abikaasa Melaniaga kohtub täna kuninganna, Walesi printsi ja Cornwalli hertsoginnaga. Trump on öelnud, et plaanib tee kõrvale rääkida ka keskkonnateemadest, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles