Foto: Havas Media

Juustuvaagen erinevate lisanditega on seltskondlike koosviibimiste puhul üks lihtsamaid lahendusi, kuidas laud maitsvalt katta ilma, et peaks köögis midagi valmis meisterdama või ahju sisse lülitama. Väga maitsvad juustud leiab Džiugase juustuvalikust. Džiugase kõvad juustud on naturaalsed, neile pole lisatud säilitusaineid ega toiduvärve ja nad on laktoosivabad.

Valikus on erineva laagerdusastmega juuste -12 kuud, 18 kuud, 24 kuud ja  36 kuud laagerdunud kõvad juustud, millel igaühel on omad maitsenüansid. Proovi Džiugase juustusid erinevate lisanditega- näki- ja krõbeleivad või ka küpsised, mitut värvi viinamarjad, pirniviilud, kääbusapelsinid ja füüsalid. Moosidest sobivad juurde näiteks muraka- ja vaarikamoos ning viigimarja- või apelsinimoos.

Copy