Värske ema sattus jabural põhjusel kriitikatule alla

Naine
Copy

Sophie Attwood on 27-aastane naine, kes sattus pärast oma esimese lapse sündi ebameeldivasse olukorda. Nimelt hakkasid inimesed teda kritiseerima, sest ta postitas neli päeva pärast sünnitust Instagrami foto, millel ta on ennast üles löönud ja perega restorani einestama läinud.

Naise sõnul oli selline negatiivne reaktsioon väga üllatav. «Inimesed hakkasid küsima, et miks ma ei veeda vastsündinuga aega kodus olles ja kõigele lisaks kannan veel meiki,» ütles Sophie. «Ma sain privaatsõnumeid nagu «Neli päeva ja sinul juba täiuslik meik? Millised on küll sinu prioriteedid?» ja «Sul on terve elu aega väljas käia, aga sa veedad need esimesed väärtuslikud hetked beebiga restoranis? Naeruväärne!» avaldas värske ema.

Sophie sõnul tunnistasid hiljem ka tema lähedased sõbrannad, et tundsid seetõttu survet olla pärast sünnitamist sama ilusad. Selle peale vastas Sophie neile, et ta meikis ennast lihtsalt seetõttu, et tunda ennast jälle iseendana. Naine lisas, et emana on meik tema jaoks nagu sõjamaaling, mis tekitab tunde nagu oleks ta valmis maailma vallutama.

Naine tunnistas, et tegelikult kohendas ta oma meiki ka sünnitusmajja sõites (kui tuhud olid juba alanud) ning samuti enne haiglast koju minekut - seda lihtsalt seetõttu, et ennast värskena tunda. «Uued emad peavad mõistma, et nad võivad teha täpselt seda, mida nad soovivad! Ja enne teiste emade kritiseerimist võiks muidugi natuke mõelda, kas seda on ikka vaja? Emadus on raske – ripsmetušiga või ilma – seega võiksime üksteist pigem toetada,» leiab Sophie.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??????? (@sophieattwooduk_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??????? (@sophieattwooduk_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ??????? (@sophieattwooduk_) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles