Kohtingutreener õpetab: kuidas mees kahe nädala jooksul võrku püüda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sa oled kohtunud uue põneva inimesega, on kaks esimest nädalat väga olulised. Mulje, mille me selle aja jooksul jätame, on väga tähtis – kellelegi ei lähe korda, kui ägedad me tegelikult kuu või kuue kuu pärast olla võime.

Matthew Hussey on kohtingutreener, kes on koolitanud tuhandeid naisi leidmaks parimaid suhteid. Nüüd annab ta nõu, mida teha esimese kahe nädala jooksul, et luua suhtele tugev alus.

  1. Sea standard: ainult päriskohtingud. On väga tavaline, et mees üritab «Netflix ja tšill» kohtingut enne, kui ta on selle päriselt välja teeninud. Nii et kui ta saadab sulle sõnumi «Hei, tahaksid täna õhtul külla tulla? Tellime take out’i ja kaisutame», vasta «Kuigi mulle kaisutamine väga meeldib, eelistan ma siiski kellegagi kõigepealt maailma kogeda – ei lähe asi igavaks!».
  2. Osta popkorn. Isegi, kui sa arvad, et on mehe «ülesanne» maksta kogu kohtingu eest, on üks kole viga, mida teevad paljud naised – nad isegi ei ürita. Aga üritamine loeb mehe jaoks väga palju. Kui sa isegi ei ürita, tekib tal tunne, et teda kasutatakse ära. Asi pole üldse rahas, vaid žestis ja žestidel on kaal. Pole vahet, et ta maksis õhtusöögi ja kino eest. Kui sa ostad isegi vaid popkorni või muud taolist, siis ütleb see talle: «Esiteks ei võta ma sind enesestmõistetavana ja teiseks saadan ma sulle sõnumi, et ma olen meeskonnamängija.»
  3. Vaimustu pisiasjadest. Cool olemine ei tähenda ükskõiksust. Ära ilmu kohale «olen kõike näinud ja kõike teinud, miski ei paku mulle pinget» suhtumisega. Kirg on cool. Asjadest vaimustumine on cool. Need ei pea olema suured asjad, võivad olla pisiasjad. Koht, kuhu ta sind viis. Toit, mida sööte. Lihtsalt suurepärane tass kohvi. Misiganes see ka poleks, kui sa vaimustud, saadad sa sõnumi: «Ma olen tore inimene, kellega elu kogeda.» Ning see paneb ta mõtlema kõikidele muudele asjadele, mida ta veel sinuga jagada tahaks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles