Märgid, et sa oled koos vale inimesega

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kas sa oled suhtes õige või vale inimesega? Vastus sellele küsimusele võib olla siinsamas. Sinu ees on neli märki, et tõenäoliselt ei peaks sa oma praeguse partneriga koos olema.

1. Tal on liiga palju puudusi

Jah, mitte keegi ei ole ideaalne. Kuid kui sind häirib oma partneri juures liiga palju asju, siis on pinnas tülide tekkimiseks väga soodne. Küsi endalt, kas sa peaksid ikka olema koos inimesega, kelle juures sa märkad rohkem negatiivset kui positiivset?

2. Võrdled teda oma eksiga

Võrdled partnerit pidevalt oma eksiga, hoolimata sellest, et te olete juba mitu kuud suhtes? Võib-olla sa siis ei peakski selle inimesega koos olema. Mõnede sõnul on eksiga võrdlemine paratamatu, kuid probleem tekib siis, kui sinu praegune partner jääb pidevalt halvemasse positsiooni.

Läksid kiiruga uude suhtesse? See võib olla märk, et sa ei ole oma eksist üle saanud.

3. Ta ei meeldi sinu perekonnale ja sõpradele

See punkt on trikiga, sest tegelikult ei peaks sind huvitama, mida teised sinu kallimast arvavad (eriti kui nad teda ilma igasuguse põhjuseta vihkavad). Aga kui ta ei meeldi sinu lähedastest mitte kellelegi, siis äkki on see märk, et ta pole sulle päris õige?

4. Temast lahkuminek ei hirmuta sind

Sa tunned, et sul läheb kõik hästi – vahet ei ole, kas temaga või ilma. Sind ei häiri mõte potentsiaalsest lahkuminekust. Paraku ei tõota selline ükskõiksus head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles