23 kilogrammi kaotanud Kaire Vilgats avaldab kaalulanguse saladuse

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Pilt enne ja nüüd: laulja Kaire Vilgats kaotas oma kehakaalust 23 kilogrammi.
Pilt enne ja nüüd: laulja Kaire Vilgats kaotas oma kehakaalust 23 kilogrammi. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Laulja Kaire Vilgats (43) teatab sotsiaalmeedia vahendusel, et on kaotanud oma kehakaalust 23 kilogrammi. Kogu saladus peituvat Stockholmi dieedis ja liikumises. 

«Olen viimasel ajal saanud palju komplimente oma välimuse kohta. Ja teate, Stockholmi dieet ongi see põhjus, miks ma kaalust 23 kilogrammi alla olen võtnud,» teatab laulja oma postituses. 

Kaire sõnul on kõige olulisem toitumine, kuigi ta püüab ka rohkem liikuda. Naine on silma paistnud varemgi ülekaaluga võitluses. «Varasemad kaalukaotuspüüdlused on kippunud ühekülgseks jääma ja sealt on tavaliselt ka tagasilöögid tulnud,» tunnistab ta ja lisab, et tegelikult ei ole ta eesmärk olla hirmus sale, vaid tunda end hästi ja kergem olek selle tagab. 

«Energiat on oluliselt rohkem ja suurimat uhkust tunnen näiteks selle üle, et jaksan pikka  maad joosta ilma kehale liiga tegemata,» avaldab Kaire, kelle jaoks on kuus kilomeetrit pikk maa. 
 

Naine on varem rääkinud, et kaalutõus on talle masendavalt mõjunud ja ära on proovitud kõik kaalulangetusmeetodid. «Välja arvatud kahjulikud ja ohtlikud tabletid ning operatsioonid,» tunnistas ta. 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles