Kuninglik titeootus: kui beebi Sussex 48 tunni jooksul ei sünni, sünnitab Meghan haiglas

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Meghan märtsikuus.
Meghan märtsikuus. Foto: Zuma Press/Scanpix

Sussexi hertsoginna unelm kodus sünnitamisest võib minna vett vedama, kui järgneva kahe ööpäeva jooksul sünnitustegevus ei alga, on perele lähedal seisvad eksperdid hoiatanud.

The Telegraph annab teada, et arvatavasti on beebi Sussexi tulek juba nädal aega üle tähtaja läinud. 37-aastane Meghan tahaks sünnitada kodus – see soov läheb hästi kokku paari privaatsusvajadusega.

Spekulatsioonid, et beebi Sussexi saabumine on kohe-kohe käes, kasvasid pärast seda, kui Harry tühistas oma 8. mai visiidi «logistiliste probleemide» tõttu.

Nüüd aga on kuningliku pere fännidel uus mure: kas hertsoginna saab ikka turvaliselt beebi ilmale tuua, kui teeb seda nende Frogmore’i kodus? Kui ta kodus ei sünnita, siis tõenäoliselt viiakse ta Frimely Park haiglasse, mis asub Windsorist umbes 25 kilomeetri kaugusel.

Naistearst dr Clive Spencer-Jones ütles, et teatud vanuses on emad riskigrupis ning haiglas sünnitamist peetakse turvalisemaks valikuks. «Hiljutine uuring leidis, et üle 36-aastased naised peaksid kaaluma sünnituse esilekutsumist, kuna nad on riskirühmas,» ütles Spencer-Jones. «Esilekutsumisega on meedikutel rohkem võimalusi vajadusel sekkuda, seega pole kodusünnitus soovitatav.»

Kuningliku pere superfännid on end aga juba Windsoris sisse seadnud, mõned neist on telgidki üles löönud, lootuses beebi Sussexit kasvõi vilksamisi näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles