Suhtes korraga kolme mehega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armunud mitmesse inimesesse korraga?
Armunud mitmesse inimesesse korraga? Foto: SCANPIX

Armumisel kõhtu tekkivad mõnusad «liblikad» on teada vast kõigile. Mis aga juhtub, kui ühe mehe asemel ollakse korraga armutud kolme? Oma lugu jagas meiega 23-aastane Sigrid (nimi muudetud).

Oma elu jooksul on Sigrid olnud korduvalt armunud mitmesse mehesse korraga. Alles hiljaaegu, kui naine selle esimest korda välja ütles, sai ta aru, et see vist on väär.

«Minu jaoks on see alati tundunud normaalne. Nüüd ennast analüüsides ja püüdes mõista, miks ma ikka ja jälle olen lasknud sellel juhtuda, leidsin ma ainult ühe lahenduse: minu iseloom on väga mitmekülgne, kõikuv, kiiresti emotsioone muutev, ma huvitun paljudest asjadest ja mul on suurepärane oskus enda tundeid varjata. Üks mees pole mind siiani suutnud 100 protsenti nii vaimselt, füüsiliselt kui emotsionaalselt rahuldada,» tunnistas neiu.

Esimene kutt tagas materiaalse heaolu

Üks asi on olla erinevatesse meestesse samaaegselt armunud, teine asi aga omada mitut suhet korraga. Sigridi kõige ekstreemsem näide ongi olla suhtes kolme mehega samaaegselt. «Ma tõesti olin neisse korraga armunud ja vastavalt oma tujule ja emotsioonile suutsin nende kõigiga ka tulevikku ette näha. »

See juhtus mõne aasta eest, mil naine elas välismaal ja töötas baaris. Armastus nr.1 käis tal pidevalt külas ja pööras Sigridile palju tähelepanu. «Ta kutsus mind välja, kuid algul keeldusin sellest. Ta oli järjepidev ja andsin lõpuks alla.»

Mehel oli raha, sõprade austus, kena välimus ja ta võimaldas naisele kõike. Nende suhe oli ilus – nad käisid väljasõitudel, pidudel ja veetsid filmiõhtuid koos. «Koos temaga oli mul kindlustatud tulevik. Uhke maja, luksus ja kõik materiaalne tagatud.»

Ideaalsest suhtest puudus hea seks

Siiski tundis noor naine puudust heast seksist. Armastuse nr. 2 leidis Sigrid töölt uue baarmani näol. «Meie jutt klappis, kuid veel paremini klappis seks. Kuna minul oli peika ja ka temal oli naine, siis ei saanud me suhe avalikuks tulla,» selgitas neiu kurvalt.

Vaatamata saladusele oli neil väga pöörane ja pikk romaan, mille käigus suutis Sigrid isegi ette kujutada nende ühist tulevikku, kus raha ja teiste tunnustus polegi olulised. Ainus, mis loeb, on kirg meie vahel, mõtles ta.

«Olin teises linnas uusaastaööl pidutsemas. Pidu hakkas juba lõppema, kui mulle jäi silma üks väga nägus noormees. Ta kutsus mind tantsima ja kui tuli klassikaline uusaasta alguse lugu, siis ta suudles mind. Olin rabatud!»

Sigrid põgenes selle võõra mehega oma sõprade eest. Nad jalutasid, kuid ei rääkinud sõnagi, lõpuks küsis mees naise telefoninumbrit. «Kaks nädalat ei võtnud ta minuga ühendust. Olin ta peaaegu unustanud, kuid ühel hetkel tuli kõne ja ta kutsus mind välja... » meenutas Sigrid. 

Nädalalõppude kirglik armusuhe

Sellest arenes nädalalõppude armastus, sest nad elasid teineteisest kaugel ja igapäevane kohtumine polnud võimalik. «Ta oli jalgpallur, kena, pikk, humoorikas, kes tõsiset suhet ei soovinud. Ta suutis minu jaoks alati jääda veidi salapäraseks. Oma tulevikku temaga kujutasingi ette ootamatu ja spontaansena.»

Sigridile meeldis ta elu ja kõik tundus minevat hästi, kuid loomulikult teadis tema selge mõistus, et sellised asjad ei jää püsima ning kõigele tuleb varem või hiljem lõpp. «Minu baarmen loomulikult teadis minu suhtest noormehega, kes mind seal (baaris - toim.) pidevalt külastas ja mingite emotsioonide ajendil rääkisin ma talle ka oma kolmandast noormehest.»

Baarmenit Sigridi sõnul tema teised suhted ei morjendanud, seda aga seni, kuni hakati neist endist kuulujutte levitama. «Esimene noormees sai teada, et mul on baaris armuke ja korraldas mulle suure skandaali. Kuna ma olin oma erinevatest tunnetest üle koormatud, suutsin ma oma jalgpalluri ka eemale peletada,» rääkis Sigrid kurvastusega.

Õppis suhetest palju

Kõik Sigridi suhted lõppesid väga järsku ja valusalt, jättes ta üksi oma maailmaga. Ju siis oli aeg, leidis naine optimistlikult. Ta lahkus töölt, pakkis asjad ja lahkus ka riigist.

Umbes aasta pärast suhete katkestamist hakkasid esimene ja kolmas noormees Sigridiga ise uuesti suhtlema. Nüüd, kolm aastat hiljem, ollakse üksteisega aeg-ajalt ühenduses ning teatakse, mis kellegi elus toimub. «Saadame vahel üllatussõnumeid, kus kutsume teineteist ikka hellitavate nimedega,» on naine õnnelik.

Sigrid ei kahetse, et tal oli kolm suhet korraga, sest ta sai endast ja oma soovidest nõnda palju rohkem teada. «Ma ei ootagi aplodeerimist ega mõistmist. Ma olen kindel, et on ka teisi naisi, kes on olnud armunud korraga rohkem kui ühte mehesse!

Kiindun ja vaimustun inimestest väga kiirelt, kuid see on ka kiire mööduma. Lohutan ennast mõttega, et ma siiamaani et tea, mis see armastus tegelikult on. Loodan, et ma pole nii isekas, et sellest mööda kõndida.»

Kas ka sina oled olnud armunud korraga rohkem kui ühte inimesse? Kirjuta meile oma lugu aadressil naine@postimees.ee, meie garanteerime anonüümsuse ning premeerime sind Avoni iluauhinnaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles