Noore naise ülestunnistus: mind erutab, kui näen teisi naisi suudlemas

Elu24
Copy
31-aastane Tracy Kiss
31-aastane Tracy Kiss Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Umbes veerand Briti naistest fantaseerib seksist teise naisega. Aga, nagu sama uuring, milles osales 3129 naist, näitas, siis vaid 9% nendest seda ka teeb. Ja tihti ei ole need naised mitte lesbid, vaid seksuaalsete fantaasiate küüsis olevad hetero naised. 

The Sun avaldas loo just ühest sellest naisest.

31-aastane Tracy Kiss, kes on Aylesbury väikelinnast Buckinghamshire'ist, tunnistas, et mõtleb oma mehega seksides teistele naistele.

Freddiga pikaaegses suhtes olnud Tracy sõnas: «Üles kasvades ma olin häbelik ning poisilik. Mul oli hiline puberteet ja ei hakanud korralikult kohtamas käima enne, kui ma olin 16.»

«Ma teadsin, et ma olen hetero, aga mind ajas segadusse teadmine, kui väga ma imetlesin teiste tüdrukute ja naiste keha. Mu sõbrannad itsitasid WC-s, kui nad poiste jaoks teineteise peal suudlemist harjutasid. Neid vaadates fantaseerisin ka ise tüdrukute suudlemisest. Ma olin pisut šokeeritud ja segadused, et see mind erutas.»

«Siis kui ma olin 16, kõndis üks väga ilus tüdruk minust mööda. Ta kandis bikiini toppi ja tal olid väga seksikad kurvid ning ma mõtlesin, et ta on väga seksikas. Klubis tantsis ta koos oma kallimaga aeglaselt ja sensuaalselt ning see erutas mind. Ta oli nii enesekindel ja seksikas. Teda ja tema kallimat suudlemas vaadates oli nagu väga hea porno vaatamine ilma seksita. Siis oligi mul esimene korralik seksuaalne fantaasia teise naise kohta. Ma imetlesin tema enesekindlust, tema suurepärast keha ja seda, kuidas ta valdas oma seksuaalsust. Aga sellele vaatamata jätsin ma oma naistearmastuse fantaasiad veel endale.»

«Kui ma olin teismeline, siis gei ja lesbikogukond alles võitles peavoolu lugupidamise pärast ning armastus sama soo esindaja vastu ei saanud samasugust austust nagu täna. Aga ma olin ka ise segaduses. Ma teadsin, et ma olen hetero, aga kas naistest fantaseerimine tegi minust bi? Kas see tähendas, et ma olin lesbi, kes püüdis olla hetero? Ma hoidsin oma fantaasiad endale ning nautisin salaja iha naiste kehade vastu.»

«Aastate jooksul kasvas minu kirg naiste vastu. Ma nägin reklaamis seksikat naist ja mõtlesin, mis tunne oleks temaga seksida. Ma suudlesin vallalisena olles naist ja rääkisin sellest ka Freddyle, kui me kohtusime, aga rohkem midagi ei juhtunud. Ta teab, et ma olen kirglik inimene ning saab aru, et naiste suudlemine on osa vastastikuse kire näitamisest kui muutuvast seksuaalsusest.»

«Kui naised on õrnemad ja tundlikumad, siis mehed on karmimad ja dominantsemad. Freddy sai aru, miks ma uudishimulik olin ning mis mind teiste naiste poole tõmbas ja oli väga leplik. Ma ei pea end biseksuaalseks, aga pigem inimeseks, keda tõmbab teise inimese poole olenemata nende soost.»

«Kui ma jõusaalis, kus naised enamasti alasti ringi käivad, riideid vahetan, siis ma mõnikord vaatan nende higiseid rindu või hästi treenitud tagumikke. Ööklubis, kus naised kannavad armsaid rinnahoidjaid ning lühikesi seelikuid, higistades ja muusika saatel tantsides, tunnen ma end üles köetuna, mitte vaid oma kallimast, vaid ka teistest naistes, kes minu lähedal tantsivad. Mõnikord muutun ma nii kiimaseks, et ma tõmban oma kallima endaga tualetti kaasa kiireks seksikas, mõeldes nendele seksikatele naistele, kes meie ümber on.» 

«Ma sain oma esimese lapse, Molly 20-aastaselt, ta on nüüd 11, ja teise lapse, Gabrieli, kes on praegu seitsmene. Olles rase, toites rinnaga ning sünnitamine pani mind veel rohkem naisekeha austama. Ja siis ma ka taipasin, et meestest ja naistest fantaseerimine on normaalne.»

«Naiste kehad on hämmastavad ning kuigi seks meestega on just mulle, siis naiste puudutamisest ja nende rindade suudlemisest fantaseerimine muudab selle veel paremaks.» 

«Pärast laste saamist osalesin ma keha muutumise laagris. Ma hakkaisin jõusaalis käima, joogat praktiseerima ning vegani toitu sööma. Ma tahtsin seksikaid ning musklites naisi, kelle järgi ma teismelisena olin ihalenud. Ja ma tundsin, kui tervislikud minu naiste fantaasiad tegelikult olid. Ma tundsin suurt vabaduse tunnet.»

«Ma ei tea mitte ühtegi naist, kellel ei oleks olnud salajast fantaasiat teise naise suudlemisest või puudutamisest. Just sellepärast, et see on keelatud, muudab selle nii magusaks. Teisest naisest fantaseerimisest pole midagi halba ... sind võib ennastki üllatada, kui hea orgasm võib olla.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Join me on www.onlyfans.com/tracykiss ??? I never thought that I could grow to become so happy and at ease in my own skin as I am now. In a world that criticises difference let us instead celebrate and be proud of our individuality - be perfectly imperfect because I wouldn’t want it any other way. We fall in love with a persons soul and essence, the very thing that makes them them and us us. Out of the billions of people in the world there will never be another you or I my darlings. Let’s recognise how precious we all are ❤️ ------------------------ ?vip.tracykiss.com ?www.onlyfans.com/tracykiss #onlyfans #bodyart #victoriassecret #lingerie #tracykiss #girlswithmuscles #bodygoals #femaleempowerment #muscles #booty #tattoo #healthy #bodytransformation #inspiration #wcw #motivation #ootd #fashion #weightloss #fitness #weightlossjourney #girlpower #thick #ootn #lotd #veganism #girl #gym #bodybuilding #vegan

A post shared by Tracy Kiss??????TATTOO FITNESS (@tracykissdotcom) on

Eesti naudingute ekspert Epp Kärsin, kes on seksi ja seksuaaltervise osas palju lugenud, sõnas, et mees või naine, kes fantaseerib oma soo esindajast ja saab sellest mõnu, siis see on täiesti normaalne.

«Mehed ja naised ei julge oma fantaasiatest ja mõtetest tihti rääkida, kuna nad kardavad, et neid peetakse pededeks või lesbideks,» sõnas Kärsin ja lisas, et paraku peetakse seksi teemat, seal hulgas omasoo iharust, tabuks. Aga ta kinnitas, et seni, kui kõik toimub vastastikusel kokkuleppel ning kõik osapooled on rahul, on kõik hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles