Viis sõnumit, mille saatmist silmarõõmule tuleks vältida (1)

Naine
Copy
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Loe, milliseid sõnumeid sa ei peaks oma uuele silmarõõmule saatma. 

1. Oma eksist rääkimine

Üks teema, mida peaksid uue silmarõõmuga vältima, on eksist rääkimine. Jah, mingil hetkel on see loomulik jututeema, aga kindlasti mitte alguses ja sõnumi teel. Kui oled värskelt lahku läinud ja tahad seda teemat lahata, räägi oma sõbrannadega. 

2. Pärimine, miks ta ei ole kirjutanud

Mitte miski ei peleta kutte kiiremini eemale, kui küsimus «miks sa ei ole mulle vastanud?». Meestele meeldivad iseseisvad naised. Järgmine kord, kui sulle tundub, et sind ignoreeritakse, katsu esmalt leida ratsionaalseid põhjuseid, miks ta pole saanud vastata. Leia endale tegevust, et mitte üle mõelda. 

3. Halb grammatika

Tuleb välja, et grammatika on meeste jaoks väga oluline ja huvitaval kombel on just naised need, kes eelistavad kasutada lühendeid ja ennast lihtsamini väljendada. Vaata hoolikalt, mida sa kirjutad, sest talle võib jääda vale mulje, et sa ei oska ennast hästi väljendada. 

4. Napisõnalised vastused

Mehed ei ole napisõnalistest vastustest kuigi vaimustuses, sest need jätavad mulje, et sa ei ole huvitatud ja võivad neis omakorda ebakindlust tekitada. Esita avatud küsimusi, mis aitavad vestlust edasi viia ja uuri, kuidas ta päev möödus. 

5. Pidev heakskiidu küsimine

Pole mingi üllatus, et mehed armastavad enesekindlaid naisi. Loomulikult oleme me kõik inimesed ja meil on päevi, mil me ei tunne end kõige paremini. See aga ei tähenda, et peaksid oma ebakindlusest talle pidevalt märku andma, küsides nõu, mida selga panna ja kuhu minna. Nii võid jätta mulje, et sa ei ole piisavalt iseseisev, kirjutab TheTalko.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles