16 fakti Meghan Markle’i Harry-eelse elu kohta, mida sa veel ei teadnud

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Meghan aastal 2011
Meghan aastal 2011 Foto: CAP/FB / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Meghan Markle on tõenäoliselt hetkel maailma kõige kuulsam rase naine. Titeuudiste ootuses on aga paslik vaadata tagasi ning meenutada, milline oli tema elu enne Briti kuningakojaga liitumist.

  1. Ta oli California tüdruk. Ta kasvas üles Los Angelesis, Californias. Tema vanemad lahutasid, kui tüdruk oli kuueaastane ning sellest ajast saadik elas ta koos ema Doria Raglandiga. Doria töötas joogainstruktori ja sotsiaaltöötajana.
  2. Ta astus teles üles juba varakult. Tema isa Thomas Markle on Emmy võitjast valgustuskunstnik ning tõi sageli tüdruku võtteplatsile kaasa.
  3. Ta on alati olnud feminst. 11-aastaselt kirjutas ta oma kodutöös: «Ma ei usu, et oleks õige lastel üles kasvada mõeldes, et ema teeb kõike.»
  4. Ta oli armunud teatrisse. Meghan soovis alati näidelda, kuid vihkas klišeed, et LA-st pärit tüdruk ihkab saada näitlejaks. Nii õppis ta ülikoolis hoopis rahvusvahelisi suhteid, kuid käis ja õppis ka teatris.

    Meghan aastal 2011

    CAP/FB / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

  5. Ta kaalus karjääri poliitikas. Meghan läbis praktika Argentinas USA saatkonnas. Aastal 2013 ütles ta, et oli veendunud - teda ootab karjäär poliitikas.
  6. Ta osales telesõus «Võta või jäta» ja vihkas seda. Enne sarjas «Suits» läbi murdmist katsetas ta paljudes kohtades, seejuures oli tuntud telesõus kohvritüdruk. «Mingil põhjusel ei valinud minu numbrit kunagi keegi,» on ta meenutanud. «Seega ma seisin seal igavesti oma ebamugavatel konstel, lihtsalt oodates, et keegi valiks mu numbri ja ma saaks maha istuda.»
  7. Ta astus üles sarjas «CSI: NY». Muuhulgas võis teda näha ka sarjades «General Hospital», «90210» ja «Castle».
  8. Ta oskab kalligraafiat. Meghan usub, et käsitsi kirjutatud kirjad on kadunud kunstivorm. Ta valdab kalligraafilist kirja ning kujundas näiteks Robin Thicke’i ja Paula Pattoni pulmakutsed.
  9. Tema teine kodu on Kanada. Oma karakteriga sarjas «Suits» teenis ta välja teletähe staatuse. Sarja filmimiseks veetis ta kaheksa kuud aastast Kanadas, kuna võtted toimusid Torontos.
  10. Ta on olnud varem abielus. Produtsent Trevor Engelsoniga kohtus ta 2004. aastal ja nad käisid kuus aastat. Paar abiellus Jamaical, kuid nad lahutasid aastal 2013.
  11. Ta lemmiksari on «Mad Men». Teiste lemmikute hulka kuuluvad «Girls» ja «The Newsroom».
  12. Ta avaldas elustiiliblogi The Tig. Kuna kuninglik perekond tohib avalikkuse ees olla vaid oma heategevusega, pidi Meghan blogi kinni panema.
  13. Ta on foodie. Meghan nimetab sageli end suureks gurmaaniks ning on oma lemmiktoitude edetabeleid korduvalt avaldanud. Naise lemmikute hulka kuuluvad kalatakod, roheline mahl, kana adobo, cioppino ja lehtkapsakrõpsud.

    Meghan aastal 2011

    CAP/FB / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

  14. Ta jumaldab veini. Ühes oma postituses kirjutas ta: «Pika päeva lõpus pole midagi toredamat klaasikesest veinist. Varem ma arvasin, et vahet pole, peaasi et on punane, kuid ma kasvasin suureks ja minuga koos arenes ka mu maitsemeel.»
  15. Meghan on ka riideid disaininud. Ta töötas riidepoes Reitmans ja disainis nendega koos kollektsiooni.
  16. Tema parimad sõbrad on Priyanka Chopra ja Serena Williams. Juba enne printsiga abiellumist oli tal kuulsaid sõpru. Serenaga tutvusid nad 2014 ja klappisid koheselt. Priyankaga said nad tuttavaks tänu teletööle ning mõlemad naised olid ka Meghani-Harry pulmas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles