Kohtingutreener õpetab: 6 sammu, kuidas hoida mees pärast esimest kohtingut huvitatuna

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Te ütlete head õhtut, sa jõuad koju, sulged enda selja taga ukse ning õhkad rõõmsalt: lõpuks ometi üks mees, kes tekitab kõhus liblikaid! Ja kui tore deit see veel oli!

Aga peagi hiilib hinge ärevus, kuidas küll tema huvi üleval hoida. Kas  peaks sõnumi saatma? Kas peaks ütlema, et tahad teda uuesti näha? Kui palju kontakti on liiga palju?

Matthew Hussey, kes on kogemustega kohtingunõustaja, annab nõu, mida pärast esimest head deiti teha, et ka mitmed järgmised sellele järgneks.

  1. Anna talle teada, et sul oli tore. Sa ei pea mängima cool’i, kui teil oli tore deit. Anna talle teada, lihtsalt ära üle pinguta. Piisab lühikesest sõnumist: «Hei, just pugesin voodisse. Mul oli väga tore! Aitäh mõnusa õhtu eest!»

    Mehe jaoks on oluline, et sa kinnitad: sul oli tore. See annab talle märku, et ta peaks jätkama sinu võlumist ning et sa oled tema lähenemisele vastuvõtlik.

  2. Hoia asjad soojana, aga ära üle pinguta. On oluline leida tasakaal selle vahel, et näitad oma huvitatust ning samas ei tundu liiga klammerduv. Kui ta sinuga mõne päeva pärast ühendust võtab, ära võta vastamiseks liiga kaua aega või talle tundub, et sind ei huvita.

    Vahetage mõned flirtivad sõnumid, kuid ära kao ära lõputusse tšättimisse, mis muutub kiirelt igavaks. Sa tahad talle jätta põhjuse sinuga uuesti ühendust võtta või siis paika panna järgmine kohting. Nii et ära raiska aega lõputule tekstimisele, jäta ruumi müstikaks.

    Ühtlasi ei tohiks sa karta esimesena sõnumit saata, kuid vahepeal anna talle võimalus esimesena kirjutada, mis näitab sulle, kas sa huvitad teda või mitte. Muidu võid panna end rolli, kus ainult sina ajad teda taga.

  3. Tekita ootusärevust. Sõnumeid vahetades rääkige teistest lahedatest asjadest, mida sa tahaksid temaga koos teha. Räägi asjadest ja tegevustest, millesse suhtud kirega, nii on lihtne järgmine kohting paika panna. Pea meeles: hoia sõnumid põnevana, viska sisse paras annus flirti ja nalja. Lihtsalt: ära mõtle iga sammu üle.
  4. Ära muutu hädaliseks. On väga lihtne leida end olukorras, kus sa kõnnid närviliselt edasi-tagasi, ainult oodates sõnumit, ning muretsedes, miks ta juba pole kirjutanud. Kui avastad, et oled väga lähedal hädaliseks muutumisele, tunned hirmu mehe kaotamise ees, kuid see on mõtteviis, mis sind energiast tühjaks imeb. On väga oluline, et sa leiaksid endale tegevust. Ela oma elu, lõbutse sõpradega, tegele hobidega.

    Kõige hullem asi, mis sa saad teha, on panna oma õnnetunne sõltuma järjekordsest mehest, keda sa vaevu tunned, mõeldes, et kui sa talle ei meeldi, siis oled sa masenduses ja õnnetu.

  5. Lase ta endasse aeglaselt. Teine suur oht on liiga kiirelt rongile hüpata ja juba hakata planeerima pulmi, kui te tegelikult teineteist veel ei tunnegi. See, et esimene kohting oli edukas, ei tähenda, et te nüüd käiksite. Ära hakka muutma oma teisi plaane, et teda ellu mahutada. Kui sa saad temaga kohtuda sel nädalal vaid ühel õhtul, siis nii olgu. Või ehk on sul juba plaanid tehtud sõpradega – siis nii ütlegi ja püüa leida teile kohtumiseks aeg nädalal pärast seda. On hea, kui mees näeb, et sul on ka teisi kohustusi – seni, kuni sa leiad oma kiire elu vahelt ka tema jaoks aega.
  6. Tehke erinevaid asju. Minge ühele kohtingule drinkidele, teisele aga kunstisaali, kolmandal tehke midagi aktiivset. Nii saad näidata oma iseloomu erinevaid külgi ning oled naine, kes saab hakkama igas olukorras. Kui mehed unistavad tüdruksõbrast, siis nad mõtlevad naist, kes sobib erinevatesse olukordadesse: naine peaks olema lõbus ja energiline, aga samas võimeline ka lõõgastuma ja tšillima, olema glamuurne ja seksikas, aga samas naabriplikalikult igapäevane, intelligentne ja mõtlik, aga samas vahel ka mänguline ja armsalt totter.

Lõpetuseks tuletab Hussey meelde, et kui mees ei näe, kui imeline sa oled ja sa pead pidevalt läbi mõtlema iga oma sammu, et hoida temas huvi, siis tegemist polegi mehega sulle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles