Liina Randpere säras tantsusaates haiguse kiuste

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. Saatejuht Liina Randpere
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. Saatejuht Liina Randpere Foto: Jelena Rudi

Liina Randpere (28) säras teleekraanil vapralt «Tantsud tähtedega» saatejuhina, olles ise kolm nädalat järjest puruhaige, kirjutab ajakiri Naised.
 

Hommikul saate «Hooaeg» võttele, kella seitsmest üles, võttepäev lõpeb kell kuus õhtul, siis edasi trenni ja tagasi koju kella kümne paiku - selline on üks õige tavaline esmaspäev Liina elus. Kuidas ta seda kõike jõuab?

«Trenn on see, mis annab jaksu,» ütles Liina, kes on peale teletöö ka aeroobikatreener.

«Mul on praegu olnud erakordne sündmus - ma olen kaks nädalat olnud trennist eemal, sest olen kolm nädalat järjest haige olnud,» tunnistas naine nädal tagasi, selgitades, et esimesel haigusnädalal üritas ta küll veel trenni teha, aga siis tundus targem paus teha.

«Kui olen haige, siis on mul nii palju mõistust peas, et oma keha ma ei kurna. Väänan endast välja selle, mida on sel momendil vaja, kas saadete või muude kohustustega seonduvalt, mida ei saa ära jätta.»

Veel tunnistas Liina, et ta ei pelga uusi väljakutseid - kui midagi on vaja ära teha, siis on vaja ära teha. Osa naise julgusest tuleneb ka sellest, et ta ei mõtle läbikukkumiste ja ebaõnnestumiste peale. «Minu jaoks ei ole läbikukkumine variant.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles