Kaugsuhtes olles tuleb jagada erilisi hetki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaga oma erilisi hetki
Jaga oma erilisi hetki Foto: SCANPIX

Oma armastatu igapäevane nägemine võib mõne jaoks olla loomulik asi, teise jaoks aga kaunis unistus. Healthyandbeloved.com jagas mõndasid nippe, kuidas kaugsuhte toimimist ergutada.

Helistamised, sõnumid ja e-mailid

Tänapäeval on suhtlemiseks loendamatul hulgal võimalusi ning neid efektiivseid kanaleid tasub aktiivselt kasutada. Mobiiltelefon, MSN, Skype ja e-mail on head suhtlemisvahendid, eriti kui tegu on kaugsuhtega.

Igal juba mainitud suhtlemiskanalil on siiski oma plussid ja miinused. Oleneb sinust endast ja partnerist, milline neist teile kõige paremini sobib – kas eelistate kirjutada pikki kirju või helistada, et kuulda teineteise häält? Mobiiltelefonid ühendavad meid oma kallimaga pea igal hetkel ning see teeb suhte ainult paremaks.

Jaga erilisi hetki

Pikamaasuhted nõuavad palju kannatlikkust, armastust ja pingutust. Peaksid alati proovima jagada mäletamisväärseid momente oma kallimaga, rääkides temaga vahetult telefonis, saates pilte ja videoid. Selliste tähtsate ja eriliste hetkede jagamine tekitab kallimas tunde, nagu oleks ta koos sinuga.

Leidke ühiseid hobisid

Hobi peaks olema miski, mida armastad teha ikka ja jälle. See ei tohiks olla peale surutud ja vastumeelne. Õnnelikumad on need paarid, kellel on mõned ühised harrastused, sest nii saate koos veedetud aega kasutada kvaliteetsemalt ja jagada ühiseid rõõme. Praegusel ajastul võivad ühisteks huvideks olla ka internetipõhised hobid, mis toovad teid teineteisele lähemale isegi pika vahemaa tagant.

Planeerige kohtumisi

Kõik, kes vähegi kaugsuhtes olnud, teavad kohtumiste olulisust. Pole midagi paremat, kui näha oma armastatut üle pika aja. Pikemate vahedega kohtumised võivad isegi lisada armusuhtesse kirge ja iha. Sellised taasnägemised leevendavad üksindustunnet ja kurbust, mis tuleb teineteisest kaugel elades.

Tee kallimale kingitusi

Kingituste tegemine on hea viis kallimat üllatada. Peaksid oma partnerile aeg-ajalt kingitusi tegema, et hoida suhet värske ja elavana. Lilled, kaardid ja pühendusega nipsasjakesed on headeks näideteks. Ole üllatuste tegemisel loominguline ja proovi läheneda uuel moel! Kingi talle midagi, mis sümboliseerib teie armastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles