Nele-Liis Vaiksoo: ära tõrju last oma tegemiste tõttu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Vanemuise uues supermuusikalis Mary Poppinsi rolli kehastav lauljanna Nele-Liis Vaiksoo (27) tajub nii 7-aastase poja Ron-Jonathani emana kui ka praeguses lavarollis, et lapsed vajavad kõige enam vanemate hoolitsust, armastust ning tähelepanu.

Kui lastele ei jää tähelepanu äratamiseks enam teisi vahendeid kui jonn ja pahandused, siis on neile palju raskem piire seada, kirjutab elustiiliajakiri Intelligent Life.

«Nipp on üksainus - kuula last. Kui ta tuleb oma joonistust näitama, siis ära tõrju, et oota, ma tegelen oma asjaga. Vaata see pilt nüüd ja praegu ära või siis vähemalt selgita, miks praegu tõesti ei saa ja millal saab. Siis laps teab, et ta on midagi enamat kui üks tore aksessuaar,» selgitas Nele-Liis.

Proovide aja (kuus nädalat) pidi noor ema elama perest eemal Vanemuise külalistemajas, kuid elukaaslane Uku täitis sel ajal vapralt kasuisa rolli. «Me saame Roniga hästi hakkama! Suhtleme iga päev Nelega Skype’is ja telefoni teel. Usu, et isad suudavad ka lapsi kasvatada ja nende eest hoolitseda. Kuigi nõud ei kaogi kraanikausist iseenesest ära nagu varem,» vastas ta ajakirjaniku küsimusele.

Nele-Liis tunnistas muu seas, et kui varem võis ta vahel paluda, et lasteaia jõulupidu pandaks sellele õhtule, kui tal esinemist ei ole, siis nüüd sätib ta just esinemisi lapse jõulupeo ja teiste isiklike tähtsate päevade järgi.  

Loe täispikka persoonilugu Nele-Liis Vaiksoost Ajakirjade Kirjastuse elustiiliajakirja Intelligent Life talvenumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles