Kadri Kõusaar: seksikale ei tooda kõike hõbekandikul ette

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Kirjanik, režissöör ja saatejuht Kadri Kõusaar (31) - meeter kaheksakümnene sihvakas blond ning pealekauba väga intelligentne naine - tunnistas ajakirjas Naised, et seksikal inimesel ei pruugi elu alati lihtsam olla. 

«Sellega on nii ja naa. Osa inimesi tuleb alateadlikult sulle vastu, kui avaldad neile seksapiiliga muljet. Siis jälle äsatakse sulle kirves pähe kuskil kuluaarides või netikommentaariumis. Kuidas võtta,» lausus Kadri ja jäi mõttesse.

«Muidugi ei tähenda see, et mulle kõik hõbekandikul ette tuuakse. Kadedust on palju, kohutav!» jutustas end ilu ja nutikusega üles töötanud naine, kelle jaoks on selline suhtumine võõras.

«Mul pole probleemi, et keegi teine saab oma filmile toetust. Mina tahan lihtsalt ka saada,» tõi ta näite.

Samuti märkis Kadri, et inimesed teevad liiga palju järeldusi eelarvamuste põhjal. Teda on aga kasvatatud nii, et kritiseerida võib seda, mida inimene teeb, kuid isiklikuks ei tohi minna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles