Märgid, et teie vahel on rohkem kui ainult sõprus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas teie sõprusest kasvab välja suhe?
Kas teie sõprusest kasvab välja suhe? Foto: SCANPIX

Arvad, et su parim meessoost sõber on vaid hea semu ning midagi enamat ta sinult ei oota? Loe healthyandbeloved.com märke sellest, et teie vahel võib siiski olla muud kui pelgalt sõbrasuhe.

Otsi märke

Pärast seda, kui oled taibanud, et teie vahel võib olla midagi enamat kui ainult sõprus, on oluline jõuda jälile selle tundmuse tõesusele. Kui oled tähelepanelik, siis võid märgata mõningaid tahtmatuid märke sellest, et ka sinu «sõbral» on samad tunded ja ta võib olla huvitatud kohtamisest.

Mõtle näiteks sellele, kuidas su sõber räägib potentsiaalsetest paarisuhetest: kas ta keeldub neist rääkimast või on ta ebamäärane? Või vastupidiselt – kas ta räägib oma võimalikest kohtingukaaslastest rohkem kui teie sõprussuhte algul? Mõned inimesed väldivad seda teemat, teised aga hakkavad liialdama, sest ei tea, kuidas oma romantiliste tunnetega sinu vastu toime tulla.

Jälgi ka seda, kui sageli ta küsib su armuelu kohta. Kui ta uurib liiga palju ja on ilmselgelt huvitatud, võib see olla märk, et sõber mõtleb sinust rohkem kui vaid semust. Suur armumise märk võib olla ka see, kui ta hakkab järsku su endisi suhteid lahkama ning soovib teada, mis sulle meeste juures meeldib ja mis mitte.

Kuidas su sõber käitub, kui käid kellegagi kohtingul? On ta armukade? Kas ta arvab, et keegi pole sinu jaoks piisavalt hea? Kui ta tahab sinuga olla, siis on loogiline, et näeb punast ohumärki iga kord, kui räägid oma kohtingupartnerist.

Vastuse saatmine

Sa ei tohiks eeldada, et sõbra kallistus või telefonikõne näitavad kohe tema suuremat huvi sinu vastu. Need võivad küll anda vihje, kuid see pole alati sajaprotsendiliselt nii. Sellepärast tasubki läheneda ettevaatlikult, kui kavatsed oma sõpra kohtingule kutsuda.

Kui arvad, et meeldid oma sõbrale romantilises mõttes, siis proovi temaga flirtida. Kui ta tuleb flirdiga kaasa, siis võid loota suhte soojenemisele. Puuduta ta kätt õrnalt, kui räägite, ja jälgi ta reaktsiooni. Samuti proovi temaga rohkem aega koos veeta – kutsu ta kohvipausile, saada sõnumeid, vaadake koos telekat. Kui ta kõigi nende asjadega püüdlikult kaasa tuleb, on see taas üks olulistest vastustest su tunnetele.

Jõua teemani

Sa võid ju mõelda, et su tunded on ilmselged, kuid sõber võib olla hajameelne. Mingil hetkel võiksid teema arutluse alla võtta, kuid pead olema kindel enda tunnetes ja kavatsustes. Kui sa ei tunnista oma romantilisi tundeid, viid oma sõbra segadusse.

Olles saatnud välja omapoolsed signaalid, vali rääkimiseks õige aeg – kui sõber on just oma tüdrukust lahku läinud, siis parem oota mõned kuud. Sa ei taha ju olla kellegi lohutussuhe? Oota natuke, kuni oled taas teie mõlema tunnetes kindel ning kutsu ta välja.

Kui kutsud sõbra kohtingule, siis mõtle juba eelnevalt välja, kuhu minna tahad. Kindel plaan annab talle kindluse, et sul on tõsi taga. Hea asi sõbra väljakutsumise juures on see, et sa tunned teda – sa tead, mis talle meeldib ja mis mitte. Järgmine samm pärast tema väljakutsumist on saada aru, kas te sobite ka paarina.

Kui sõber annab korvi

On alati võimalus, et su sõber ei mõtle sinust nii, nagu sina temast. Ta ei pruugi olla sinust sisse võetud või võisid need tunded lahtuda, kui ta leidis endale tüdruku. Mõtle läbi, kuidas sa reageerid, kui sõber ei vasta su tunnetele samaga.

Ei ole soovitatav eemale tõmbuda ja distantsi hoida. Kuigi suhtlus võib alguses olla natuke ebamugav, aga kui sellest üle olete, võite endiselt sõpradeks jääda. Jää viisakaks ja austa oma sõpra. Samuti ära hakka oma sõbrast teie ühistele tuttavatele halba rääkima – kui oled korvisaamise pärast pahane, siis tagarääkimine võib su sõbrast üldse ilma jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles