Titt peagi tulekul: Meghan Markle’i ema saabus Londonisse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doria Ragland koos tütre ja väimehega möödunud aastal
Doria Ragland koos tütre ja väimehega möödunud aastal Foto: Ben Stansall / PA Wire/PA Images/Scanpix

Iga naine teab, kui oluline on raseduse ja sünnituse ajal oma ema toetus. Siin pole erinev ka kuninglikku beebit kandev Meghan Markle.

Iga hetk peaks maailma saabuma prints Harry ja Meghan Markle’i esimene laps. Kuningliku pere fännid hoiavad erutusest hinge kinni: millal oodatud tähtsündmus saabub? Kas tulemas on poiss või tüdruk?

Paar kolis hiljuti ka oma uude koju Frogmore’i majja, mis asub Windsori lossi lähedal. Seal plaanivad nad ka oma lapse üles kasvatada. Kolimine raseduse lõpuhetkedel pole kindlasti kõige mugavam, kuid palee allikas on kinnitanud, et Meghan «naudib oma rasedust ja ootab tulevaid päevi», vahendab ET.

«Meghani jaoks on tegemist väga rõõmsa ja erutava ajaga,» lisas allikas. «Ta tõesti särab ning võtab päev korraga. Ta ootab emaks saamist väga.»

Kuigi beebi Sussex võib iga hetk sündida, on paar otsustanud sündi avalikkuse eest teatud aja saladuses hoida. Londonisse on aga tähtsa päeva ootuses saabunud ka Meghani ema Doria Ragland, kes sai ühtlasi tähistada ka eile kuninganna 93. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles