Sri Lankal viibib hetkel kümmekond eestlast

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: JEWEL SAMAD / AFP

Pühapäeval toimus Sri Lankal Colombo, Negombo ja Batticaloa linnade kirikutes ja hotellides pommiplahvatuste laine. Ministeerium soovitab Sri Lankal viibivatel eestlastel välitda rahvarohkeid piirkondi.

Välisministeeriumi andmetel viibib Sri Lankal hetkel lühiajaliselt 15 eestlast. «On võimalik, et piirkonnas viibib tegelikult rohkem eestlasi, kuna need andmed puudutavad ainult neid, kes on oma reisi välisministeeriumi kodulehel või mobiilirakenduses registreerunud,» kommenteerib Välisministeeriumi meedianõunik Liisa Toots. «Meile teadaolevalt pole kannatanute seas Eesti kodanike.»

Välisministeerium soovitab vältida Sri Lankale reisimist: «Piirkonnas viibivatel isikutel palume olla tavapärasest ettevaatlikum, järgida kohalike ametivõimude korraldusi ja võimalusel vältida rahvarohkeid kohti. Kogu üle riigis on kehtestatud liikumiskeeld ajavahemikuks 18.00 - 6.00. Samuti võib olla piiratud ligipääs sotsiaalvõrgustikele ja suhtlusäppidele. Lennujaama suundudes tasub kindlasti olla kohal vähemalt 4 tundi enne lennu väljumist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles