Valmistu nagu hertsoginna: kuninglik sünnitusnipp

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images

Hertsoginna Meghanil on ilmselt juba ammu sünnitusplaan paigas. Looduslikkuse austajana on tõenäoliselt tema abivahendite seas see imetee.

Allika kohaselt on Meghani ema ilmselt julgustanud naist minema loomuliku sünnituse teed. See tähendab, et Meghan ei saa sel juhul valuvaigisteid ning peab kasutama vajadusel looduslikke vahendeid sünnituse kiirendamiseks.

Tuntud abivahend naistele, kes ei soovi sünnitustähtajast üle minna, on vaarikalehetee. Siinkohal ei tohiks seda segamini ajada vaarika marjateega. Usutakse, et vaarikaleht aitab tugevdada emaka seina ning potentsiaalselt kiirendada sünnitusprotsessi. On ka mõned uurimustööd, mis toetavad seda rahvatarkust, kirjutab TheSun. See tähendab, et ka sünnituse järgselt on teest abi lihastoonuse taastumisel.

Kui soovid seda meetodit katsetada, peaksid hakkama jooma tass teed päevas ning suurendama seda kolmele tassile päevas 32. rasedusnädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles